Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Afsluiting Keppelseweg Fase 2 voor onderhoud

start 10 oktober tot eind december

Gepubliceerd op: 02 oktober 2022

De Keppelseweg is een belangrijke route die naar het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem leidt . Vanaf dinsdag 16 augustus 2022 tot en met het einde van het jaar is de weg (deels) afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.  Houd rekening met wat extra reistijd. Fase 2 start op 10 oktober 2022. Dan is de Keppelseweg afgesloten vanaf de Energieweg tot aan de Loolaan/IJsselstraat.

Omleiding

Het doorgaande verkeer naar Hummelo en Keppel kan omrijden via Zelhem of via Wehl (de A18). Bestemmingsverkeer – bijvoorbeeld omwonenden en fietsers – worden per fase via andere routes omgeleid. Volg hiervoor de omleidingsborden op de routes. 

Werkzaamheden in fasen

De vernieuwing van de weg gaat in fasen:

  • Fase 1: Start 16 augustus voor onderhoud van de weg vanaf de Energieweg tot aan de bebouwde komgrens nabij Keppelseweg 210. (Vanaf daar richting Langerak is de Keppelseweg een provinciale weg en is de provincie verantwoordelijk voor het onderhoud).
  • Fase 2: Start 10 oktober 2022 voor onderhoud aan de weg vanaf de Energieweg tot aan de Loolaan/IJsselstraat.

Meer informatie

Op www.doetinchem.nl/keppelseweg vindt u alle informatie over dit project. U bekijkt hier ook de omleidingsroutes. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de projectorganisatie via e-mail keppelseweg@doetinchem.nl of bel (0314) 377 377.

 

Afsluiting Keppelseweg Doetinchem: fase 1 in rood, fase 2 in paars.
Afsluiting Keppelseweg Doetinchem: fase 1 in rood, fase 2 in paars.

Laatst bijgewerkt op: 07 oktober 2022

Direct naar

De bestuurders van acht ziekenhuizen en de Radiotherapiegroep tekenden op 24 november een samenwerkingsovereenkomst voor  een regionaal oncologisch netwerk in Oost-Nederland.
Oprichting regionaal oncologisch netwerk Oost-Nederland