search

Contracten met zorgverzekeraars voor 2022 zijn rond

Gepubliceerd op: 30 december 2021

Het Slingeland Ziekenhuis heeft de gesprekken met de zorgverzekeraars voor 2022 afgerond en kan alle huidige contracten met de zorgverzekeraars in 2022 voortzetten. 

Slingeland Ziekenhuis heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract. Het Slingeland Ziekenhuis heeft geen contract voor de Basis Budget-polis en de ZieZo Selectief-polis van Zilveren Kruis en de Gewoon-Zekur polis (ZEKUR is een merk van Univé, onderdeel van de Coöperatie VGZ).

Onderstaande tabel geeft weer met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben afgesloten voor 2022. 

Betekenis symbolen tabel

Groen vinkje: er is een contract voor 2022 tussen het Slingeland Ziekenhuis en deze zorgverzekeraar.

*  bij Zilveren Kruis: het Slingeland Ziekenhuis heeft geen contract voor de Basis Budget-polis en de ZieZo Selectief-polis.

** bij VGZ: het Slingeland Ziekenhuis heeft geen contract voor de Gewoon-Zekur polis (ZEKUR is een merk van Univé).

 

Vragen over vergoedingen

Heeft u vragen over de vergoeding van uw behandeling? In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering staat welke behandelingen worden vergoed en de hoogte van deze vergoeding. Bekijk deze altijd voordat u naar het ziekenhuis gaat of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie

Meer informatie over de contracten met de zorgverzekeraars, de vergoeding van uw zorg en zaken waar u rekening mee moet houden bij het afsluiten van een zorgverzekering vindt u op de pagina ‘Contracten met zorgverzekeraars 2022, wordt uw behandeling vergoed?’.

 

Laatst bijgewerkt op: 30 december 2021

Direct naar

Afbeelding van een polikliniek
Nauw contact gehad met iemand die corona heeft? Kom niet naar het ziekenhuis.