Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Exposities in april en mei 2022

Gepubliceerd op: 29 maart 2022

In de maanden april en mei exposeren er kunstenaars van Elver in het Slingeland Ziekenhuis. De exposities worden georganiseerd en ingericht door de kunstcommissie. U bent van harte uitgenodigd om de verrassende expositie met prachtige kunstwerken te komen bekijken.

Klei & Kunst:

Diverse kunstwerken in de vitrines bij de centrale hal en de binnentuin

Klei & Kunst (’t Brewinc  Doetinchem) is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking en is onderdeel van Elver (Nieuw Wehl).  In een veilige, vertrouwde omgeving en in een goede sfeer maken de deelnemers zelfstandig of met begeleiding de mooiste kunstwerken van klei. Werken met klei stimuleert de creatieve ontwikkeling en een ieder kan zijn of haar talent, van boetseren tot glazuren, laten zien. Dit resulteert in een grote diversiteit aan kunstwerken zoals vazen, potten, dieren en borstbeelden.

Atelier Elver:

Schilderijen in de gang naar N0/AOA en in gang naar de poliklinieken (begane grond)

Atelier Elver (Nieuw Wehl) biedt mensen met een verstandelijke beperking en/of met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich creatief te uiten en te groeien en te ontwikkelen op kunstzinnig vlak. De kunstenaars werken geheel of gedeeltelijk zelfstandig en taakgericht aan vrij werk of in opdracht. Hier is alle ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. In een vertrouwde omgeving worden emoties en/of concepten omgezet in beeldende voorwerpen met gebruik van diverse materialen. Het werk is tevens geschikt voor drukwerk of ter decoratie op diverse materialen.

Laatst bijgewerkt op: 29 maart 2022

Direct naar

wachtkamer-kno.jpg
Slingeland versoepelt coronamaatregelen