Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Exposities in de maanden oktober en november in het Slingeland Ziekenhuis

Gepubliceerd op: 04 oktober 2022

In de maanden oktober en november exposeren er weer nieuwe kunstenaars in het Slingeland Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de kunstwerken  van deze expositie te komen bekijken.

Fotoclub “De Oude IJssel”

fotografie in de gang naar afdeling N0 (AOA) en in de gang bij poliklinieken begane grond

Fotoclub “De Oude IJssel” (Doetinchem)  geeft met deze groepsexpositie een indruk van de diversiteit aan onderwerpen waar de leden zich mee bezig houden.  Tijdens hun 14 daagse bijeenkomsten weet men elkaar te inspireren en op zoek te gaan naar de verdieping in zijn of haar werk. De enthousiaste leden nemen deel aan diverse activiteiten zoals fotowedstrijden, mentoraten en fotobesprekingen. Deze expositie geeft een goed beeld weer van fotografisch werken zoals dat binnen de fotoclub tot ontwikkeling is gekomen. 

 

Jeannet Aalders-Wikkerink

Beeldhouwwerken in de vitrines bij de centrale hal 

Jeannet Aalders-Wikkerink (Hummelo), werd als klein meisje al gefascineerd door stenen. Bij het beeldhouwen is de vorm van de ruwe steen bepalend voor wat er uit komt. Door de brok steen van verschillende kanten te bekijken ziet ze opeens wat het moet worden. Geïnspireerd wordt ze door de kunstgeschiedenis, door het nieuws van de dag, een herinnering of door dieren en mensen. Ze experimenteert graag met verschillende materialen en leert nieuwe technieken door het volgen van cursussen. 
In haar werk in het basisonderwijs kan ze veel van haar creativiteit kwijt. 

Laatst bijgewerkt op: 11 oktober 2022

Direct naar

geen-handen-schudden-1.jpg
Blijvende maatregelen in het Slingeland om verspreiding van luchtweginfecties te voorkomen