Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Exposities in februari en maart in het Slingeland Ziekenhuis

Gepubliceerd op: 23 januari 2023

In de maanden februari en maart exposeren er weer nieuwe kunstenaars in het Slingeland Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de kunstwerken van deze expositie te komen bekijken! 

Ans Lepoutre: Fotografie

in de gang naar afdeling N0 (AOA)

Ans (Doetinchem) maakt het liefst foto’s tijdens haar wandelingen in haar eigen omgeving. 'Plaatjes'maken met een klein cameraatje dat past in haar broekzak. Geïnspireerd door de alledaagse dingen in de natuur, vaak de Gelderse natuur. Haar portfolio, opgemerkt en genomineerd; “prachtige intieme beelden, gezocht naar mooie momenten en composities, waarbij prachtige tinten en originele invalshoeken je ogen verwennen ‘’.

Ceciel Thuijs: Objecten

Vitrines in de centrale hal

Ceciel (Gaanderen) is afgestudeerd aan de Nederlandse Keramiekopleiding en werkt als zelfstandig keramist. De natuur, met haar vele vormen en structuren is een inspiratiebron voor haar werk. Robuust, met contrast van ruw en glad in aardse tinten. Haar werk is voorzien van zelfgemaakte glazuren en wordt op verschillende wijzen gestookt. Keramiek symboliseert voor haar de schoonheid van het dagelijks leven. De eenvoudige, niet-perfecte voorwerpen hebben een schoonheid die de weerbarstigheid van het dagelijks leven representeren. www.cecielthuijs.com 

Fotoclub Blik: fotografie

Gang bij poliklinieken begane grond

Deze fotoclub wordt gevormd door enthousiaste amateurfotografen, die elkaar leerden kennen op o.a. de fotografiecursussen van de Gruitpoort. Sinds 2008 komen de leden maandelijks bij elkaar om elkaars foto’s te bespreken, elkaar te inspireren en te motiveren. Ieder heeft zijn eigen stijl en de verschillen maken het boeiend. Soms de schoonheid van het landschap of oog voor detail. Ook de strakke lijnen van architectuur of karakteristieke blikken van mensen. Er is een vrije keuze gemaakt uit ieders werk.

Laatst bijgewerkt op: 30 januari 2023

Direct naar

geen-handen-schudden-1.jpg
Blijvende maatregelen in het Slingeland om verspreiding van luchtweginfecties te voorkomen