Personeelsvereniging

Personeelsvereniging

Pedozi

Pedozi staat voor de Personeelsvereniging Doetinchemse ziekenhuizen. Op dit moment is er slechts één ziekenhuis in Doetinchem, namelijk het Slingeland Ziekenhuis. Pedozi gaat dus ver terug in de tijd en is opgericht in 1978.Pedozi

Als een vereniging al zo lang bestaat, betekent dit dat deze een belangrijke rol speelt in de ziekenhuisorganisatie. De vereniging is bedoeld om een ontmoetingsplaats te zijn voor personeelsleden buiten de professionele activiteiten om. Dit doet Pedozi door een zo breed mogelijk activiteitenprogramma te realiseren. Voor elk wat wils dus. Om een aantal activiteiten te noemen: volleybal, bierproeven, wintersport, stedentrips, bingo, sinterklaasfeest, bloemschikken etc. Het is zeker de moeite waard om lid te zijn van de personeelsvereniging.

Van de 1450 werknemers van het Slingeland Ziekenhuis zijn er meer dan 1200 lid van Pedozi. Niet elke activiteit van Pedozi zal iedereen aanspreken, maar Pedozi probeert een zo ruim mogelijk programma te brengen. Pedozi is in staat is om zo’n 8-10 activiteiten per jaar te organiseren met vaak gratis entree of tegen een geringe eigen bijdrage.

Voor meer informatie kijkt u op www.pedozi.nl.

Laatst bijgewerkt op: 05-03-2018

Deel deze pagina: