Vakantiedialyse

Comfortabel dialyseren tijdens uw vakantie in de Achterhoek

English version of this contentVakantiedialyse in de Achterhoek? Het dialysecentrum in het Slingeland Ziekenhuis heeft mogelijkheden om dialysepatiënten tijdens hun vakantie te kunnen dialyseren.

Het Slingeland biedt vakantiedialyse plaatsen aan patiënten uit andere regio’s die vakantie vieren in de omgeving. Hierover zijn afspraken gemaakt met de Nierstichting die de voorzieningen regelt voor haar patiënten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u uw vakantie zelfstandig regelt. Voorwaarde is wel dat er een dialyseplek beschikbaar moet zijn.

U bent bij ons in goede handen!
Bel nu om te informeren naar beschikbaarheid of om uw plaats te reserveren:

0314-32 93 00.

 

Omgeving Achterhoek

De prachtige omgeving van Doetinchem in de Achterhoek kenmerkt zich door bossen, heide en heuvels. Maar de Achterhoek is ook waterrijk. Er zijn volop mogelijkheden op recreatief gebied en er worden diverse evenementen georganiseerd.

Doetinchem is een gezellige en vriendelijke provinciestad met een uitgebreid winkel- en horecagebied, een prachtige schouwburg, bioscoop en filmhuis met uitgebreide en boeiende programmering. Er zijn vele mogelijkheden en faciliteiten om te sporten.

Voor meer informatie over Doetinchem en de Achterhoek:


Aanmelden vakantiedialyse

Wanneer u zelfstandig uw vakantie regelt in de Achterhoek kunt u zelf met de afdeling Dialyse van het Slingeland Ziekenhuis contact opnemen via telefoonnummer (0314) 32 93 00 of via e-mail adres vakantiedialyse@slingeland.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Procedure vakantiedialyse

Het Slingeland Ziekenhuis heeft kwaliteit en service hoog in haar vaandel staan. Als u tijdens uw vakantie bij ons komt dialyseren, vragen wij u een aantal gegevens aan te leveren. Tevens willen wij in verband met uw veiligheid en die van andere patiënten altijd weten of er infectierisico's zijn. De overdrachtgegevens die nodig zijn voor de behandeling, krijgt u van ons toegestuurd. Na uw vakantie zullen wij ook een overdracht versturen om uw eigen behandelaars te informeren hoe de behandelingen bij ons zijn verlopen.

Kortom, wij nemen u de zorgen uithanden en u heeft er zelf geen omkijken naar!

Informatie en reserveren

Heeft u vragen of wilt u een dialyseplaats reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer: (0314) 32 93 00. E-mail: vakantiedialyse@slingeland.nl


Laatst bijgewerkt op: 09-07-2020

Deel deze pagina: