Psychiatrie

Psychiatrie

Onderdeel van GGNet

Geestelijke gezondheidszorg

De afdeling Psychiatrie valt sedert 2002 onder GGNet (Netwerk voor de geestelijke gezondheidszorg). GGNet ontstond uit een fusie tussen instellingen in de Achterhoek, Apeldoorn en Zutphen, waaronder de psychiatrische afdelingen (PAAZ) van 4 ziekenhuizen.

Locatie

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen. De afdeling Psychiatrie in het Slingeland Ziekenhuis bestaat uit een polikliniek, een dagkliniek en kliniek. GGNet, locatie doetinchem, bevindt zich in het Regionaal gezondheidscentrum (RGC). Dit gebouw heeft een eigen ingang. Als u het terrein van het Slingeland Ziekenhuis opkomt, gaat u linksaf naar het parkeerdek. Rechts van het parkeerdek ligt het RGC waar u de ingang van GGNet vindt.

De specialist

Bij GGNet werken in diverse psychiaters.

Psychiaters W.J.Derks , en K.W. Tang  (beiden buitengewoon lid medische staf) doen naast klinisch en poliklinisch werk voor GGNet, ook consulten in het ziekenhuis op andere afdelingen.
Aandachtsgebieden: onderzoek en diagnostiek nieuwe patiënten, consultatieve en liaisonpsychiatrie, psychiatrische zorg in de eerste lijn, angststoornissen.

Afspraak maken

Wanneer u een eerste afspraak wilt maken kan dat met verwijzing van uw huisarts op
telefoonnummer (0314) 37 67 00.

U kunt zich ook melden aan de balie van de polikliniek Psychiatrie (GGNet) tussen 08.30 en 12.30 uur en tussen 13.15 uur en 17.00 uur. Na aanmelding wordt u schriftelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek om de klachten in kaart te brengen. Eventueel wordt aanvullend onderzoek afgesproken. Daarna wordt afgesproken welke behandeling u kunt volgen en wie uw behandelaar wordt.

Voor eventuele vervolgafspraken kunt u een afspraak maken aan de balie of via telefoonnummer: (0314) 37 67 00 op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur en tussen 13.15 uur en 17.00 uur bellen.

Mocht u voor een afspraak verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om tijdig contact met GGNet op te nemen zodat er nog iemand anders in uw plaats kan komen.

Komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak a.u.b. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Laatst bijgewerkt op: 15-10-2014

Deel deze pagina: