Sfeer en cultuur

Sfeer en Cultuur


De sfeer in het Slingeland Ziekenhuis is open, vriendelijk en informeel. Wij bieden een breed scala aan banen binnen een financieel gezonde en slagvaardige organisatie met korte en open communicatielijnen.

Innovatie en kwaliteitsverbetering zijn belangrijke thema’s in ons denken en handelen. U krijgt dan ook de ruimte om samen met uw collega’s verbeteringen te realiseren. U krijgt bij ons de gelegenheid om te werken aan het zo actueel mogelijk houden van uw kennis en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarbij wordt ondersteuning op maat geboden.

In het Slingeland Ziekenhuis is iedere medewerker een 'professional' die zijn vak uitoefent, met als achterliggend doel de hoge kwaliteit voor de patiënt te garanderen.

Wij hebben veel te bieden aan medisch en verplegend personeel, maar ook aan mensen die wat ‘verder van het bed’ staan zoals analisten, radiodiagnostisch laboranten, apothekersassistenten en OK-assistenten. Daarnaast is er om goede zorg te kunnen bieden natuurlijk ook ondersteuning nodig van o.a. ICT’ers, koks, secretaresses, schoonmakers, onderhoudstechnici en administratief medewerkers.

Laatst bijgewerkt op: 16-04-2018

Deel deze pagina: