Stages

Stages

Mogelijkheden voor stages

Ben je als student op zoek naar een geschikte stageplek in een ziekenhuis? Dan is het Slingeland Ziekenhuis misschien wel iets voor jou. Tijdens het hele jaar hebben wij verschillende stageplaatsen. Niet alleen binnen de zorg, maar ook bijvoorbeeld bij de beveiliging, fysiotherapie, poliklinieken  en ICT.

Verpleegkundige stage

Volg je een verpleegkundige opleiding en wil je in het Slingeland Ziekenhuis stage lopen? Kijk dan bij verpleegkundige opleidingen. 

Opleidingsinstituten

Het Slingeland Ziekenhuis werkt onder andere samen met het Graafschap College Doetinchem, Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Saxion Enschede en Deventer.  Informatie over de verschillende opleidingen vind je op de diverse websites, tijdens de open dagen en voorlichtingsactiviteiten.

Hulp bij beroepskeuze

Om je  te helpen bij je beroepskeuze biedt het Slingeland Ziekenhuis aan leerlingen van VMBO, HAVO en VWO de mogelijkheid om via een beroepenoriëntatie kennis te maken met de vele verschillende beroepen die in het ziekenhuis voorkomen.
Heb je interesse? Kijk dan op www.profijtscholen.nl (zie beroepenoriëntatie Slingeland Ziekenhuis) en meld je aan.

Maatschappelijke /snuffelstage

Vanwege de privacy van onze patiënten zijn maatschappelijke stages en snuffelstages, in de vorm van het meelopen op een verpleegafdeling of polikliniek, niet mogelijk.

Stageverzoek indienen

Stageverzoeken graag indienen via po@slingeland.nl.Zorg dat in je verzoek informatie staat over:

  • het opleidingsinstituut
  • de studierichting
  • welke stagedoelen je moet halen
  • wat je verwacht van de begeleiding
  • de stageperiode en de afdeling waar je stage wilt lopen.

 


Laatst bijgewerkt op: 16-04-2018

Deel deze pagina: