Slingeland Ziekenhuis

ANIOS acute zorg

Scholing in de acute zorg

Het Slingeland Ziekenhuis biedt afgestudeerde basisartsen de kans om zich, door middel van een uitdagende functie en brede scholing, optimaal te oriënteren op de acute zorg. Daarnaast biedt de functie een goede basis voor andere specialistische opleidingen of een huisartsenopleiding.

SEH-artsen

Op de Spoedeisende Hulp zijn SEH-artsen werkzaam die betrokken zijn bij de supervisie, opleiding en beoordelingen van de ANIOS acute zorg.

Rooster

De eerste 6 weken van het programma zijn gereserveerd voor een inwerkperiode. De ANIOS acute zorg maakt in deze periode kennis met personen die binnen het ziekenhuis van belang kunnen zijn voor een goed wederzijds functioneren. Tevens leert de arts acute zorg de binnen het ziekenhuis geldende procedures kennen en de interne en externe opleidingen. Er worden afspraken gemaakt voor ABCD-cursus , FCCS en ATLS op kosten van het ziekenhuis, als onderdeel van de scholing.

Wij bieden een ANIOS acute zorg een contract voor de duur van 2 jaar, waarin deze werkzaam is op de Spoedeisende Hulp, Eerste Harthulp en op de Intensive Care. De arts acute zorg is werkzaam op deze afdelingen in een onregelmatig dienstrooster.

Onderwijs

Voor de ANIOS acute zorg en overige arts- assistenten wordt er elke maand een avondscholing georganiseerd met onderwerpen die aansluiten bij de praktijk. Dit onderwijs is een verplicht onderdeel van uw werkzaamheden als ANIOS acute zorg.
Tevens kunnen per vakgroep eisen gesteld worden met betrekking tot de verrichtingen die u gedaan moet hebben om als bevoegd ANIOS acute zorg uw functie uit te oefenen.

Sollicitatie

Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan de coördinator van de arts acute zorg: coordinator-ass@slingeland.nl
Daarnaast kunt u ook via de website van het Slingeland uw sollicitatiebrief digitaal versturen.
Mocht u nog informatie willen over bovengenoemde functie dan kunt u via e-mail contact opnemen met mevrouw K. Berendes, SEH-arts: k.berendes@slingeland.nl
 


Laatst bijgewerkt op: 16-07-2020

Deel deze pagina: