Consulenten

Consulenten

Gespecialiseerd verpleegkundigen

In het Slingeland Ziekenhuis zijn verpleegkundig consulenten aangesteld, die zorg geven aan specifieke patiëntengroepen. Zij hebben specifieke kennis opgedaan met betrekking tot bepaalde aandoeningen en ziektes. Hierdoor kunnen zij deze patiënten informeren over de behandeling, adviseren en instructie geven bij het omgaan met hun ziekte. Natuurlijk beantwoorden zij ook vragen van patiënten. Naast de contacten met patiënten hebben deze functionarissen ook taken op het gebied van consultatie, deskundigheidsbevordering, onderzoek, innovatie en zorgbeleid.

De meeste verpleegkundig consulenten houden regelmatig een speciaal verpleegkundig spreekuur op de polikliniek.

De consulenten werken nauw samen met de artsen in het Slingeland Ziekenhuis en met de verpleegkundig consulenten van Sensire. Daarnaast onderhouden zij contacten met andere zorgverleners zoals verpleegkundigen van de verpleegafdelingen, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkenden.
De hier volgende consulenten zijn actief in het Slingeland Ziekenhuis*:

 

* Naast bovenstaande verpleegkundig consulenten zijn er consulenten van Sensire actief in het Slingeland Ziekenhuis op diverse aandachtsgebieden. Patiënten kunnen ook naar hen worden verwezen. Ook zij werken samen met de zorgverleners van het Slingeland Ziekenhuis.

 Laatst bijgewerkt op: 02-07-2021

Deel deze pagina: