Dialyseverpleegkundige in opleiding

32 tot 36 uur per week

‘Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige en toe aan een vervolgstap in je carrière? Solliciteer dan voor een opleidingsplek tot dialyseverpleegkundige!’

Wat biedt deze functie?

In deze functie word je opgeleid tot dialyseverpleegkundige. Je leert de specifieke verpleegkundige zorg voor patiënten die een niervervangende behandeling krijgen. Daarbij ontwikkel je kennis van begeleiding, de verschillende behandelmethodes en het omgaan met de apparatuur en machines. Ook leer je acute of bedreigende situaties herkennen en zelfstandig op te lossen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op de dialyseafdeling waar alle vormen van nierfunctievervangende therapie wordt aangeboden. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, nefrologen, een verpleegkundig specialist, secretaresses en dialyseassistenten die voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning zorgen. Kijk op de pagina 'Dialysecentrum' van onze site voor meer informatie.

Welke opleiding hoort hierbij?

Naast het werken op de dialyseafdeling, waar je wordt begeleid, volg je de vervolgopleiding dialyse verpleegkundige aan het Radboudumc Health Academy in Nijmegen. De opleiding duurt 15 maanden en start in december 2019. Afhankelijk van je werkervaring is er de mogelijkheid om eerst enkele maanden werkervaring op te doen op een beschouwende klinische afdeling binnen het Slingeland Ziekenhuis, voordat je start op onze dialyseafdeling.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige.
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis. 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met patiënten met chronische aandoeningen.
 • Je houdt van techniek én van mensen.
 • Je bent leergierig en ondernemend.
 • Je vindt het belangrijk om een goede relatie met patiënten op te bouwen.
 • Je bent creatief in het oplossen van problemen en aanbrengen van verbeteringen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor 32 tot 36 uur voor de duur van de opleiding.
 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.144,-- en maximaal € 3.490,-- (FWG 45 of 50, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Claudia van Woudenberg, teamleider Dialyse, telefoon (0314) 32 93 00.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 23 mei 2019 door onderstaand formulier in te vullen.
De gesprekken zijn in week 23.Reageren op 'Dialyseverpleegkundige in opleiding'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: