Externe diensten

Externe diensten (TEC-gebouw)

Transmuraal Educatief Centrum

Het Transmuraal Educatief Centrum (TEC-gebouw) bevindt zich op het terrein van het Slingeland Ziekenhuis. Als u het terrein van het ziekenhuis opkomt, staat het gebouw na de slagbomen aan de rechterzijde. In dit gebouw bevinden zich een aantal externe bedrijven en voorzieningen:

Apotheek de Oude IJssel (dienstapotheek)

Zie Apotheek de Oude IJssel.

Huisartsenpost Oude IJssel

Zie huisartsenpost.

Medipoint | Sensire thuiszorgwinkel

De thuiszorgwinkel is een speciaalzaak in gezondheids- en zelfzorgartikelen en biedt artikelen die u kunt lenen, huren of kopen. In de thuiszorgwinkel zijn diverse handige hulpmiddelen die het leven met een kleine of grote handicap gemakkelijker maken.

Schmidt Medica

Een toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen.Hier kan men terecht voor therapeutisch elastische kousen, borstprothesen, orthopedisch schoeisel en andere medische hulpmiddelen.

Sanquin Bloedbank

Sanquin Bloedbank zorgt ervoor dat er in Nederland voldoende donorbloed aanwezig is en zamelt het bloed in. Bloed is van levensbelang. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen. Voor verkeersslachtoffers bijvoorbeeld en voor mensen met leukemie, hemofilie of brandwonden.
Openingstijden voor donoren: maandag en donderdag, 12.30 tot 20.00 uur.
Meer informatie: www.sanquin.nl

 Laatst bijgewerkt op: 29-07-2021

Deel deze pagina: