IC verpleegkundige en/of SEH verpleegkundige

32 uur

‘Juist in complexe en stressvolle zorgsituaties komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht!’

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

 • Je begint met enthousiasme aan je werkdag op de SEH of ICU. Je vangt patiënten en hun naasten op en toont daarbij deskundigheid en empathie. Het ligt in jouw aard om de patiënt gerust te stellen en te omgeven met de nodige adequate zorg.
 • Samen met het team stel je, aan de hand van de diagnose, verpleegdoelen op, daarbij rekening houdend met het acute karakter van de opname.
 • Het is hollen of stilstaan op de Acute Zorg, maar de complexiteit en diversiteit op de afdeling trekken jou juist aan.
 • Je voert verpleegtechnische handelingen professioneel uit en leg je alle gegevens vast in het digitale dossier.
 • Je houdt ogen en oren open en signaleert de wisselingen in de gezondheidssituatie van de patiënten.
 • Organiseren en coördineren gaan je goed af, want in korte tijd moet er veel gebeuren. Je verleent basiszorg, loopt visite, regelt ontslagen en nieuwe opnames en verzorgt de overplaatsingen tot in de puntjes.

Waar ga je werken?

De werkeenheid Acute Zorg bestaat uit de Spoedeisende Hulp (SEH) en de Intensive Care Unit (ICU). De SEH biedt 24 uur per dag opvang, onderzoek en behandeling aan patiënten met een acute spoedeisende aandoening. Op de ICU worden patiënten behandeld die voor korte of langere tijd intensieve zorg nodig hebben. De afdeling heeft 10 bedden en beschikt over alle hemodynamische bewakingsmogelijkheden en nierfunctievervangende therapie (continu en intermitterend).

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een gediplomeerde SEH- of IC-verpleegkundige.
 • De verantwoordelijkheid voor de acute patiënten die aan jou zijn toevertrouwd, neem je graag op je, want je voert het werk kundig en veilig uit.
 • Patiënten vinden dat je duidelijk communiceert en dat je sociaal en patiëntgericht bent.
 • Je bent een kartrekker, dat betekent dat je overstijgende taken op de afdeling wilt oppakken.
 • Veranderen zie je als noodzaak en je gaat de uitdaging aan om creatieve oplossingen aan te dragen.
 • Van de onvoorspelbare patiëntenstroom met allerlei ziektebeelden raak je niet gestrest en de mogelijke hoge werkdruk die daarbij hoort, kun je goed aan.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 32 uur.
 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Heb je al een dienstverband voor onbepaalde tijd in het Slingeland Ziekenhuis, blijft je huidige dienstverband van kracht.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,-  (FWG 55, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.
Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Lilian van Tol, teammanager ICU/VK Acute Zorg, telefoon (0314) 32 32 59 of Esther Brinke, teammanager (0314) 32 96 68.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'IC verpleegkundige en/of SEH verpleegkundige'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: