Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen


Binnen Santiz is het  belangrijk dat iedere medewerker zich kan ontwikkelen en kan blijven groeien.
Ben je in dienst? Dan zijn er verschillende scholingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een vervolgopleiding om je te specialiseren, bij- en nascholingen om je vakkennis op peil te houden en trainingen om vaardigheden en kwaliteiten te verbeteren: “Je kunt tenslotte nooit genoeg leren.” Ben je een nieuwe medewerker? Dan kijk je samen met je leidinggevende naar wat jij nodig hebt om de professional te worden die je graag wilt zijn.

De leidinggevende

De leidinggevenden stimuleren de ontwikkeling van medewerkers en denken graag mee tijdens bijvoorbeeld het jaargesprek over de loopbaanontwikkeling of het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). We vinden het belangrijk dat medewerkers zelf hierin het initiatief nemen.

De collega’s

Medewerkers zijn een bron van kennis. Ook niet onbelangrijk: tussen collega’s vindt veel kennisuitwisseling plaats. Van elkaar leren is zeker zo waardevol.

Leerplein

Alle medewerkers hebben toegang tot het zogenaamde Leerplein. Dit is een digitale leeromgeving met een uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelinstrumenten. Van communicatietrainingen tot BLS (reanimatieles) en de voorbehouden handelingen voor zorgverleners. 
 

Stichting Kapel: Individuele of groepsbeurs

De Stichting Kapel stelt ieder jaar een studiebeurs beschikbaar aan een medewerker of een groep medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis die met een innovatief idee de zorg willen verbeteren en zichzelf verder willen ontwikkelen.
 
 


Laatst bijgewerkt op: 24-09-2018

Deel deze pagina: