Slingeland Ziekenhuis

Nieuw kenniscentrum voor Reumatologie


Gepubliceerd op : 23-08-2018
Laatst bijgewerkt op: 09-05-2019

Vanaf dinsdag 28 augustus 2018 staat het nieuwe Kenniscentrum Reumatologie online: https://reumatologie.slingeland.nl
Dit is het 15e kenniscentrum dat het Slingeland Ziekenhuis heeft ontwikkeld. Aangezien de vakgroep Reumatologie locatie-overstijgend werkt, heeft de informatie betrekking op beide locaties van Santiz: het Slingeland Ziekenhuis en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix.
In het dit kenniscentrum vindt u uitgebreide informatie over reumatische ziekten en aandoeningen. Er staan relevante onderzoeken en behandelingen beschreven. U leest over de gang van zaken op de polikliniek en nuttige website’s voor reumapatiënten. Ook zijn de profielen van de reumatologen en reumaconsulenten te vinden.
 
Het Slingeland Ziekenhuis is gestart met de ontwikkeling van de kenniscentra vanuit de gedachte een open en transparant ziekenhuis te willen zijn. Kennisdeling is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Door de kennis van onze professionals online beschikbaar te stellen, voorzien we patiënten van toegankelijke en begrijpelijke informatie. Het biedt houvast in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

afbeelding kenniscentrum

Deel deze pagina: