Slingeland Ziekenhuis

Servicemedewerkers actief op verpleegafdeling N0

Gepubliceerd op : 21-12-2009
Laatst bijgewerkt op: 16-01-2020

Servicemedewerker veraangenaamt verblijf voor patiënt

In het Slingeland Ziekenhuis is onlangs een proef gestart onder het motto “Graag gedaan”. Gedurende een proef-periode (tot eind maart 2010) zal een servicemedewerker het verblijf van de patiënten op verpleegafdeling N0 trachten te veraangenamen.
De servicemedewerkers komen met regelmaat bij de patiënten langs op de kamer en zijn aanspreekpunt voor gastvriendelijke dienstverlening. Zij zorgen voor een veilige, hygiënische en aangename omgeving voor de patiënt gedurende het gehele verblijf in het Slingeland Ziekenhuis. De servicemedewerker voorziet de patiënt van eten en drinken, haalt indien gewenst een krant of kan een andere boodschap verzorgen.
De servicemedewerker ondersteunt de collega’s op de verpleegafdeling, waardoor er voor de verpleegkundigen meer tijd en ruimte ontstaat om zich te richten op de verpleegkundige zorg. De servicemedewerker is herkenbaar aan de groen met geel-kleurige kleding.
Wanneer de patiënten deze service waarderen zal deze serviceverlening uitgebreid worden naar de andere verpleegafdelingen.Deel deze pagina: