Physician Assistant

32 - 36 uur per week

Santiz

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk zijn recent bestuurlijk gefuseerd en vormen nu samen Santiz ziekenhuizen. Santiz is de overkoepelende organisatie, met als gezamenlijke ambitie ‘Bijdragen aan de meest gezonde regio van Nederland in 2024’. Santiz staat voor een groep professionals in de zorg, die zich iedere dag inzet voor de gezondheid en zorg voor haar patiënten. Santiz beschikt over 500 bedden, 2000 fte medewerkers en 170 fte medisch specialisten. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de websites www.slingeland.nl en  www.skbwinterswijk.nl.

Vakgroep MDL

De vakgroep Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) bestaat uit 7 MDL artsen die afwisselend werken op beide locaties. In het Slingeland Ziekenhuis worden de verschillende deelgebieden binnen de MDL in de volle breedte beoefend. Om optimale klinische zorg te bieden, werken we binnen de vakgroep MDL al jaren met een ervaren PA en sinds kort ook met een PA in opleiding. De vacature ontstaat vanwege het vertrek van onze huidige PA.

De functie

Als PA werk je, onder supervisie van de MDL artsen, voor een groot deel van de dag in de kliniek op verpleegafdeling MDL. Je bent een belangrijke spil in de zorg voor onze MDL-patiënten en houdt het overzicht. Je bent aanspreekpunt voor patiënten en hun familie, andere medisch specialisten en verpleegkundigen. Zo nodig verricht je ook consulten op andere afdelingen. Je maakt medisch beleid en bewaakt de voortgang hiervan.
Al met al een geweldig werkplek in een enthousiast team, waar de MDL artsen je begeleiden en verder opleiden in je rol als PA.

Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde opleiding physician assistant.
 • Affiniteit met het specialisme maag- darm- en leverziekten en bij voorkeur werkervaring op een klinische afdeling.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Zelfstandig werken en organiseren is je op het lijf geschreven.
 • Het spreekt vanzelf dat je sociaal en communicatief vaardig bent.
 • Je bent enthousiast, leergierig, vooruitstrevend, stressbestendig en integer.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week.
 • Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Heb je al een dienstverband voor onbepaalde tijd in het Slingeland Ziekenhuis? Dan blijft deze van kracht.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.072,-- en maximaal € 4.466,--(FWG 60, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.
 • Deelname aan onderwijs en nascholingsactiviteiten (zoals die worden georganiseerd voor AIOS binnen en buiten ons opleidingsziekenhuis).

Dagdeel meelopen?

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, nodigen wij je van harte uit een dagdeel met ons mee te lopen. 

Wil je meer informatie of een afspraak plannen?

Bel dan met Paul van de Meeberg, MDL-arts, via de polikliniek MDL, (0314) 32 93 35.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 17 november door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'Physician Assistant'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: