SEH-artsen KNMG

Fulltime (deeltijd bespreekbaar)

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde is op zoek naar
SEH-artsen KNMG
Fulltime (deeltijd bespreekbaar)

Over de afdeling

Jaarlijks ontvangt de Spoedeisende Hulp ± 17.500 patiënten. Het aantal zelfverwijzers is laag hier in de Achterhoek en de zelfverwijzers die zich presenteren komen direct naar de SEH. De samenwerking met de huisartsen uit onze regio is goed. We zien op de SEH vrijwel alle patiëntencategorieën inclusief patiënten met HET (veel motorcross ongevallen, regelmatig ongevallen gerelateerd aan het boerenbedrijf), AAAA en trombolyse. In 2016 is de SEH verbouwd, waardoor we nu beschikken over een fasttrackruimte, CT en echokamer op de SEH. Binnen kantoortijden is een radioloog aanwezig op de SEH. Ook in het nieuwe ziekenhuis, waarvan de verwachting is dat dit in 2025 in gebruik wordt genomen, staat de acute zorg centraal.

Over het ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem is de afgelopen jaren meerdere keren genomineerd en uitgeroepen tot het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland. Het Slingeland Ziekenhuis beschikt over circa 300 bedden. Met ongeveer 100 specialisten zijn bijna alle specialismen vertegenwoordigd. Er is een nauwe samenwerking tussen de SEH en de Acute Opname Afdeling en overige afdelingen, waardoor we zelden een opnamestop hebben. 

Over de functie

Op de SEH is de SEH-arts hoofdbehandelaar van zowel de verwezen als de onverwezen patiënten van alle specialismen. We hebben goede afspraken met ondersteunende diensten en specialisten en houden onze doorlooptijden zo kort mogelijk (onze gemiddelde doorlooptijd is 130 minuten). Tijdens de  werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van spoedechografie (waarvoor we 2 mobiele echoapparaten ter beschikking hebben), locoregionale anesthesie en PSA (kinderen en volwassenen). Naast het direct leveren van patiëntenzorg coördineert de SEH-arts de patiëntenstromen en  superviseert hij/zij het medisch handelen van coassistenten, A(N)IOS, HAIO’s en twee PA'ers spoedeisende geneeskunde. 

Over de vakgroep

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat uit 8 SEH-artsen KNMG. Momenteel worden de dag- en avonddiensten gedekt door SEH-artsen. Het streven is om eind 2021 een 24/7 bezetting te hebben van SEH-artsen, vrijwel volgens de richtlijn workforce van de NVSHA. De SEH-artsen zijn volwaardig lid van de medische staf. Ook vervullen de zij functies als huisartsopleider, medisch manager van de SEH en bestuurslid van de verenigde medische specialisten in dienstverband. Daarnaast nemen de SEH-artsen plaats in alle voor ons vakgebied belangrijke commissies en werkgroepen van het ziekenhuis. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een enthousiaste en ambitieuze SEH-arts KNMG die op zoek is naar een werkplek waar je je verder kunt ontwikkelen in vrijwel alle facetten van de acute geneeskunde (denk aan echo, PSA, regionale anesthesie).
 • Je hebt een duidelijke visie op de (verdere ontwikkeling van) de spoedeisende geneeskunde.
 • Je neemt actief deel aan onderwijsactiviteiten, commissies en werkgroepen van zowel het ziekenhuis in het algemeen, als de SEH in het bijzonder.
 • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek wordt gewaardeerd. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur. Bij ongewijzigde omstandigheden aansluitend een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Een honorarium conform marktontwikkeling en ervaring, inclusief een ruim scholings- en opleidingsbudget volgens AMS.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 6.752,-- (FWG 80, trede 3, o.b.v. een 36-urige werkweek) en maximaal € 9.589,--
 • Verder ontvang je een bruto toeslag van 21% van het salaris voor het vervullen van onregelmatige diensten.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen. 

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met een van onze SEH-artsen, telefoon (0314) 32 99 31 of mail naar Krista Berendes, k.berendes@slingeland.nl of Petra Buizert, p.buizert@slingeland.nl   

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'SEH-artsen KNMG '


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: