Slingeland Ziekenhuis

Bijeenkomst over chronische lage rugklachten op 28 mei


Gepubliceerd op : 01-05-2019
Laatst bijgewerkt op: 01-05-2019

Op dinsdag 28 mei is er in het Slingeland Ziekenhuis opnieuw een voorlichtingsavond over chronische lage rugklachten. Het betreft een herhaling van de bijeenkomst op 20 november 2018. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die al langere tijd (langer dan 3 maanden) klachten onder in de rug ervaren en willen weten welke behandelmogelijkheden er zijn of willen weten hoe zij het beste met de klachten kunnen omgaan. De voorlichting vindt plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis, van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree is gratis. Meldt u zich uiterlijk maandag 27 mei aan via www.slingeland.nl/evenementen. Telefonisch aanmelden kan via (0314) 32 96 37.
 

Het programma

Diverse specialisten vertellen wat zij kunnen betekenen voor mensen met chronische lage rugklachten. Neuroloog mevrouw Van Vliet gaat in op de verschijnselen van chronische lage rugpijn en het ervaren van pijn zonder dat er een lichamelijke oorzaak (meer) is. Ook vertelt zij wanneer het wel of niet zinvol is te opereren.

Pijnspecialist de heer Heijmans laat zien welke behandelmogelijkheden er zijn op de polikliniek Pijnbestrijding en wanneer iemand hiervoor in aanmerking komt.

Revalidatiearts mevrouw Andela gaat in op hoe mensen met chronische lage rugklachten in het dagelijks leven kunnen blijven functioneren.

De pijnconsulenten, een fysiotherapeut en Sportservice Doetinchem zijn aanwezig met een stand.

Deel deze pagina: