Slingeland Ziekenhuis

Expositie Toon je Talent tot september 2019

Tentoonstelling artistieke talenten van medewerkers

Gepubliceerd op : 11-06-2019
Laatst bijgewerkt op: 12-06-2019

Van dinsdag 18 juni 2019 tot zaterdag 29 september 2019 wordt door de kunstcommissie van het Slingeland Ziekenhuis voor de derde keer de personeelsexpositie “Toon je Talent” georganiseerd. 
Toon je Talent is een expositie waar medewerkers en oud-medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, hun artistieke talenten kunnen tonen.
De exposities zijn te zien in de gang van de poliklinieken op de begane grond (route 32 t/m 42), de gang bij het personeelsrestaurant richting N0 op de begane grond, de vitrines in de centrale hal en de binnentuin bij het bezoekersrestaurant. 
Door het veelzijdig kunstzinnig talent worden werken getoond in de schilderkunst, tekenkunst, fotografie, circulaire kunst, beeldhouwen en zelf ontworpen en gemaakte sieraden.
 
De officiële opening van de personeelsexpositie vindt plaats op dinsdag 18 juni om 16.00 uur in de binnentuin van het Slingeland Ziekenhuis en namens de kunstcommissie is iedereen van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
 
personeelsexpositie 2019


Deel deze pagina: