Toegankelijkheid

Toegankelijkheid website


Het Slingeland Ziekenhuis vindt het belangrijk dat de informatie op onze website duidelijk en begrijpelijk is en voor iedereen te lezen en te gebruiken. Daarom willen we op korte termijn voldoen aan de standaard voor toegankelijkheid van overheidswebsites (digitoegankelijk.nl), de EN 301 549. Deze richtlijnen zorgen dat de website gebruiksvriendelijker wordt en beter toegankelijk voor de verschillende doelgroepen. We passen de richtlijnen waar mogelijk toe, maar op dit moment is nog niet alle informatie volledig toegankelijk voor alle doelgroepen. Om dit te verzorgen zijn ingrijpende maatregelen nodig, daaraan wordt gewerkt.
Deze verklaring geldt voor de website https://slingeland.nl en alle hieraan gekoppelde domeinen waarin ‘.slingeland.nl’ in de url staat. Daarnaast betreft het de volgende websites:
  • vsvdeslinge.nl
  • vasovasokliniek.nl
  • santiz.nl
Wij werken voortdurend aan de toegankelijkheid van onze websites. Waar mogelijk passen we de richtlijnen zoveel mogelijk toe:
  • Interne controle voor publicatie van nieuwe content door redactie;
  • Periodieke controle voor herpublicatie na revisie;

Contact

Ervaart u problemen met de content op onze website, dan horen we dit graag. We proberen dan samen met u tot een oplossing te komen. U kunt contact opnemen met de redactie via Bureau Patiëntenvoorlichting (bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur).  Telefoon (0314) 32 9637 of via e-mail: redactie@slingeland.nl.
 
 

Laatst bijgewerkt op: 23-08-2019

Deel deze pagina: