Toegankelijkheid

Toegankelijkheid website


Het Slingeland Ziekenhuis vindt het belangrijk dat de informatie op onze website duidelijk en begrijpelijk is en voor iedereen te lezen en te gebruiken. We passen de richtlijnen vanuit de overheid voor toegankelijheid ( (digitoegankelijk.nl en EN 301 549) waar mogelijk toe.  Deze richtlijnen zorgen dat de website gebruiksvriendelijker wordt en beter toegankelijk voor de verschillende doelgroepen. Maar op dit moment is nog niet alle informatie volledig toegankelijk voor alle doelgroepen, daarvoor zijn ingrijpende maatregelen en investeringen nodig. Zodra er nieuwe websites voor Santiz worden ontwikkeld, zullen we de toegankelijkheidsrichtlijnen toepassen. 
Deze verklaring geldt voor de website https://slingeland.nl en alle hieraan gekoppelde domeinen waarin ‘.slingeland.nl’ in de url staat. Daarnaast betreft het de volgende websites:
  • vsvdeslinge.nl
  • vasovasokliniek.nl
  • santiz.nl
Wij werken voortdurend aan de toegankelijkheid van onze websites. Waar mogelijk passen we de richtlijnen zoveel mogelijk toe:
  • Interne controle voor publicatie van nieuwe content door redactie;
  • Periodieke controle voor herpublicatie na revisie;

Contact

Ervaart u problemen met de content op onze website, dan horen we dit graag. We proberen dan samen met u tot een oplossing te komen. U kunt contact opnemen met de redactie via Bureau Patiëntenvoorlichting (bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur).  Telefoon (0314) 32 9637 of via e-mail: redactie@slingeland.nl.
 
 

Laatst bijgewerkt op: 19-09-2019

Deel deze pagina: