Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Exposities in augustus en september 2023

Gepubliceerd op: 31 juli 2023

In de maanden augustus en september exposeren er weer nieuwe kunstenaars in het Slingeland Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de kunstwerken van deze expositie te komen bekijken! 

Ellen Moorman: Schilderijen

Gang bij poliklinieken begane grond

Ellen (uit Ulft) wil je met haar werk vooral blij maken. Als dat lukt is het voor haar geslaagd. Ze heeft in de loop van de tijd haar eigen stijl ontwikkeld.  Schilderijen met een knipoog, humor maar met een kleine ondertoon wat haar zoal bezighoudt. De grote ogen in al haar werken staan symbool voor kijk elkaar eens in de ogen en ga in gesprek.  Maar vooral: word blij van het schilderij.

ellenmoorman@kpnmail.nl

Jolanda Verstegen: Objecten

Vitrines in de centrale hal

Jolanda (uit Arnhem) beweegt zich tussen het maken van schilderijen, collages en objecten. Schilderen op doek met acrylverf en op zijden stoffen met zijde verf. De collages en objecten maakt ze veelal in gecombineerde technieken, ze heeft een voorliefde voor werken met textiele materialen. Zo ontstaan collages en objecten met een zachte en aaibare uitstraling.

www.jovers.nl

Anita Brederode: Schilderijen

In de gang bij het bezoekersrestaurant naar afdeling N0 (AOA)

Tekenen, schilderen en handwerken; het geeft Anita (uit Ruurlo) energie. Ze geniet van een avontuurlijke en creatieve reis waarbij lichtval en kleur haar boeit. Na een periode van realistisch fijn schilderen maakt ze nu krachtige figuratieve afbeeldingen met zo nu en dan een uitstapje naar een stilleven. Ze laat zich inspireren door het licht, de bruisende kleuren aan zee, de pastellen van de lente of door de warme en aardse kleuren van de herfstbossen.

anitabrederode@gmail.com

Laatst bijgewerkt op: 25 juli 2023

Direct naar

hoofdingang-small.jpg
Slingeland Ziekenhuis zoekt nieuw lid Raad van Bestuur