Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Exposities in juni en juli 2024

in het Slingeland Ziekenhuis

Gepubliceerd op: 01 juni 2024

In de maanden juni en juli exposeren er weer nieuwe kunstenaars in het Slingeland Ziekenhuis. U bent van harte welkom om de kunstwerken van deze expositie te komen bekijken! 
 

Kees Donkers: Sculpturen (tot eind juni)

Binnentuin bij het bezoekersrestaurant

Kees (Netterden) toont zijn talent met het creëren van RVS beelden. Hij maakt voor een groot deel gebruik van bestek dat terecht is gekomen bij kringloopwinkels of de schroothandel. Door het lassen en verhitten krijgt het metaal een mooie brons kleur waardoor er een mooie combinatie mogelijk is van glimmend en geoxideerd staal. Als basis voor zijn beelden gebruikt hij vaak een actueel onderwerp.

c.j.h.donkers@outlook.com 

Angelique Gerritsen: Tassen

Vitrines

Angelique (Doetinchem) houdt van mode en vormgeving. Ze schildert, maakt kleding en accessoires. Creëren geeft haar energie en voldoening. Het maken van kleurrijke tassen die perfect passen bij de garderobe of die een technische uitdaging vormen, zijn vertrekpunten voor een ontdekkingstocht. Een reis die fraaie eigentijdse-retro en strakke minimalistische tassen oplevert. 

www.atelierangeliquegerritsen.nl 

 

Gea Corbeek: Schilderijen

In de gang bij het bezoekersrestaurant naar afdeling N0 (AOA)

De natuur is voor Gea (Doesburg) een onuitputtelijke inspiratiebron die altijd terugkomt in haar werk. Ze tekent en schildert graag naar de werkelijkheid.
Ze maakt sfeerimpressies van landschappen, luchten en weersomstandigheden; zo neemt ze de toeschouwer mee in haar wereld. Vóór haar herseninfarct werkte Gea als verpleegkundige in het Slingeland ziekenhuis. Nu exposeert ze met trots in haar “eigen” ziekenhuis.  

@g.corbeek  -  g.corbeek@upcmail.nl

Arjan Paijers: Schilderijen

Gang bij poliklinieken begane grond

De kunst van Arjan (Lievelde) is expressief en abstract. Hoewel op zijn schilderijen geen mensen voorkomen, vormen de thema’s van zijn werk de essentie van de mens. Vreugde en verdriet,  ontmoeten en verliezen, liefde en pijn. De werelden die hij creëert zijn rotsachtig en mysterieus. Ze voelen  aan als een ruig landschap.

www.arjanpaijers.nl 

Laatst bijgewerkt op: 31 mei 2024

Direct naar

bloedafname-2.jpg
Nieuwe bloedafnamelocatie in Vorden