Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Gevonden voorwerpen

Bent u iets verloren in het Slingeland?

Gepubliceerd op: 01 februari 2019

Bent u iets verloren in het Slingeland Ziekenhuis, neem dan contact op met het Service Punt. Gevonden voorwerpen worden naar het Service Punt gebracht.
Telefoonnummer: (0314) 32 9400.

Neem kostbaarheden niet mee

Wij attenderen patiënten erop om geen geld en kostbaarheden mee te nemen naar het ziekenhuis. Tijdens een bezoek/verblijf in het Slingeland Ziekenhuis bent u in beginsel zelf verantwoordelijk voor uw eigen spullen. 

Aansprakelijkheid

Het Slingeland Ziekenhuis is in principe niet aansprakelijk voor het verlies, beschadiging of diefstal van persoonlijke eigendommen op de terreinen van en in onze verschillende locaties. Voor vragen kunt u terecht bij het Service Punt. Tel. (0314) 329400.

Indien u van mening bent dat het Slingeland Ziekenhuis nalatig is geweest en niet de nodige zorgvuldigheid in acht heeft genomen, kunt u het ziekenhuis aansprakelijk stellen. Het moet aantoonbaar zijn dat het ziekenhuis nalatig is geweest. In de folder 'Een eigendom is beschadigd of zoekgeraakt' leest u over aansprakelijkheid ten aanzien van persoonlijke bezittingen en wat ervoor nodig is om een verzoek tot schadevergoeding in te kunnen dienen. 

 

Laatst bijgewerkt op: 04 november 2021

Direct naar

waarschuwing3.jpg
Zorg in het ziekenhuis is volledig opgestart na ICT-storing