Overslaan en naar de inhoud gaan
search

J. Obbink, MSc

J. Obbink, MSc

Functie: Zorgcoördinator /verpleegkundig specialist

BIG-nummer: 59038177630

Telefoonnummer: 0314 32 95 63

Afdeling: Longziekten

Aandachtsgebieden:

  • Pulmonologie
  • Longoncologie

Opleidingen

  • Opleiding HBO-verpleegkunde:1993-1997
  • Opleiding Verpleegkundig specialist longgeneeskunde HAN: 2015 t/m 2017

 

Werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis sinds 1998. 

Even voorstellen

Sinds 1998 ben ik werkzaam in het Slingeland ziekenhuis. In 1999 ben de opleiding pulmonologie gaan volgen naast mijn werk, waarbij ik me gespecialiseerd heb in longziekten. Ruim 13 jaar heb ik gewerkt op de verpleegafdeling Longziekten. Vanaf 2011 ben ik in de rol van long-verpleegkundige gaan werken op de polikliniek Longziekten.
In 2017 heb ik de opleiding tot verpleegkundig specialist Longziekten aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen afgerond. Dit geeft de mogelijkheid patienten te zien voor controle afspraken onder supervisie van de longarts.

Op de polikliniek Longziekten begeleid ik als zorgcoördinator, longpatiënten tijdens onderzoeken en behandelingen. Door vanaf het begin in het traject betrokken te zijn bij de diagnostiek kunnen we de patiënten de intensieve zorg bieden die nodig is gedurende de periode dat de patiënt onder behandeling is bij de longarts. Samen met mijn collega’s streven wij er naar om de periode waarin patiënten zorg nodig hebben in het ziekenhuis zo goed mogelijk te begeleiden en goede en verpleegkundige zorg te bieden. Hierbij werken we ook nauw samen met zorgverleners in de 1e lijn en met andere instellingen.

Direct naar

keuken1-klein.jpg
Hernieuwde samenwerking Huuskes als leverancier patiëntenvoeding