Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Kenniscentrum Urologie vernieuwd

Gepubliceerd op: 16 december 2021

Het kenniscentrum Urologie is vernieuwd en naar een nieuwe omgeving overgezet. In navolging van vernieuwing van de website slingeland.nl is nu ook het eerste kenniscentrum naar een nieuwe omgeving verhuisd met een vergelijkbare uitstraling.
Een kenniscentrum is een onderdeel van de website dat uitgebreide informatie biedt over één specifiek medisch gebied.

Het kenniscentrum Urologie was in 2011 het eerste kenniscentrum dat is ontwikkeld samen met de specialisten om patiënten van betrouwbare medische informatie te voorzien. Het was hoogtijd voor vernieuwing en nu is het eerste kenniscentrum dus in een mooi modern jasje gestoken, passend bij slingeland.nl, maar met een eigen navigatiemenu.
Naast het verbeteren van de veiligheid, was het nodig om de toegankelijkheid te verbeteren volgens de Wet Content Accessibility Guidelines (WCAG). Hierdoor kunnen ook mensen met een beperking de content makkelijker en beter tot zich nemen. Ook de zoekfunctie in de website en het kenniscentrum is verbeterd.

Naast het deel met informatie voor de urologische patiënten, is ook het verpleegkundig kenniscentrum Urologie vernieuwd. Dit is het gedeelte met informatie voor professionals dat gemaakt is door urologie-verpleegkundigen vanuit de gedachte dat kennisoverdracht naar collega's binnen en buiten het ziekenhuis belangrijk is. 

Vanaf januari zullen de volgende kenniscentra overgezet worden. 

 

 

Laatst bijgewerkt op: 17 december 2021

Direct naar

Klinisch verloskundige Dewi Timmer geeft de zwangere Loes Fransen instructies over het mobiele CTG-apparaat.
Slingeland start met thuismonitoring zwangere vrouwen