Operatieassistent

24 tot 36 uur per week

Wat biedt deze functie?

Op de OK werken we in 3 clusters waarin 11 specialismen zijn geclusterd. Tijdens het eerste jaar word je ingezet en ingewerkt op alle specialismen. Hierna is het mogelijk om één cluster te kiezen of om binnen meerdere clusters ingezet te blijven (flexwerken tussen clusters). Je krijgt dus de mogelijkheid om je te verdiepen/specialiseren in een specialisme naar keuze.

Waar ga je werken?

Het Operatiecentrum (OC) van het Slingeland Ziekenhuis heeft 7 operatiekamers, het Operatief Dagcentrum en de Pijnpolikliniek. Er werken ongeveer 100 medewerkers. Per jaar worden op het OC tussen de 11.000 en 12.000 patiënten geopereerd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt het (CZO) diploma operatieassistent.
 • Je hebt recente werkervaring.
 • Je bent kwaliteitsgericht, gemotiveerd en proactief.
 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Je kunt deze kennis met enthousiasme overbrengen op collega’s en leerlingen.
 • Je vindt het leuk om jezelf constant uit te dagen en je staat open voor vernieuwing.
 • Je bent een echte 'teamplayer' en werkt graag samen in een hecht team
 • Je hebt verder een professionele, flexibele, stressbestendige, servicegerichte en veranderingsbereide instelling.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week. Wil je parttime of fulltime werken? Contracturen vanaf 24 uur per week is mogelijk.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.798,-- en maximaal € 4.111,-- (FWG 55). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Aanbod van online trainingen via Goodhabitz en aandacht voor gezonde leef- en werkstijl.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel dan met Daphne Wiegerinck - Kuipers, teamleider OC, telefoon (0314) 32 91 14 of stuur een mail naar d.kuipers@slingeland.nl.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'Operatieassistent'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: