Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Functieafdeling Cardiologie

Gepubliceerd op: 22 januari 2008

Op de functieafdelig van de polikliniek Cardiologie wordt onderzoek gedaan naar het functioneren van het hart. 
Route 58 

 

Afspraak maken

Hartfilmpje (ECG)

Voor een Elektro Cardio Gram (ECG) welke door de cardioloog, maar ook door een andere specialist of uw huisarts aangevraagd kan worden, hoeft u geen afspraak te maken.
Voor het maken van een ECG kunt u zich, op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur en 13.30 en 16.30 uur melden aan de balie van de polikliniek Cardiologie, routenummer 58.

  • Bij kinderen tot 18 jaar zal het hartfilmpje op de kinderpolikliniek worden gemaakt (routenummer 114). Met een verwijzing van de huisarts kunt u hiervoor een afspraak maken op de kinderpoli. Naast het ECG zal er ook een consult met de kinderarts plaatsvinden.

Overige afspraken

Alle andere onderzoeken die plaatsvinden op de functieafdeling Cardiologie kunnen uitsluitend door de cardioloog worden aangevraagd. De secretaresse zal aansluitend op uw bezoek aan de cardioloog, in overleg met u, een afspraak maken voor het onderzoek. Het is mogelijk dat uw behandelend arts verschillende onderzoeken heeft aangevraagd. In dat geval zullen deze zoveel mogelijk op dezelfde ochtend, of middag worden gepland.

Verhinderd?

Wij verzoeken u vriendelijk tijdig telefonisch contact met ons op te nemen als u verhinderd bent voor het hartonderzoek. Dit kan via het telefoonnummer van de polikliniek Cardiologie: (0314) 32 95 55. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 15.30 uur.

MRSA
Komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak a.u.b. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Hartfunctielaboranten

Op de afdeling werken hartfunctielaboranten. Dit zijn hartfunctielaboranten die verder zijn opgeleid om het hart te kunnen onderzoeken. De onderzoeken worden verricht onder medische verantwoordelijkheid van de cardiologen.

Functieonderzoeken Cardiologie

Melden

Bij uw bezoek aan de functieafdeling Cardiologie dient u zich te melden aan de balie van de polikliniek Cardiologie routenummer 58, dezelfde wachtkamer als van de polikliniek Cardiologie. Deze polikliniek bevindt zich op de eerste verdieping. Vervolgens kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. De hartfunctielaborant haalt u op uit de wachtkamer.

Vragen

Als u vragen heeft, kunt u ze gerust stellen tijdens het onderzoek.
Alle informatiefolders Cardiologie zijn verkrijgbaar op de polikliniek Cardiologie.

Laatst bijgewerkt op: 01 november 2023

Direct naar

shutterstock-712666468.jpg
Contracten met zorgverzekeraars voor 2024