Ziekenhuisapotheker

tijdelijk voor de duur van een jaar, voor 32 tot 36 uur per week

‘Een zichtbare ziekenhuisapotheker die bijdraagt aan goede specialistische farmaceutische zorg!’ 

De vacature

is ontstaan door zwangerschapsverlof van een van de ziekenhuisapothekers en tijdelijke uitbreiding gedurende een jaar. 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op een ambitieuze afdeling waar ontwikkeling en innovatie kernelementen zijn. Je vervangt tijdelijk een van de ziekenhuisapothekers en versterkt daarnaast ons team vanwege een toename van werkzaamheden en projecten. Je werkzaamheden worden in onderling overleg bepaald afhankelijk van je ervaring, interesse en de nodige inzet voor lopende projecten en activiteiten. Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner van de medisch specialisten. Je wordt ingepland in het rooster van dagdienst (ook tijdens feestdagen) en bereikbaarheidsdienst. 

Het Slingeland Ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis is recent gefuseerd met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Samen vormen wij Santiz, ‘Samen voor een vitale Achterhoek’. De kernwaarden van het Slingeland Ziekenhuis zijn: Patiëntgericht, Aandachtig & Betrokken en Kundig & Veilig. Het ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen en een betrokken en informele sfeer en behoort tot de beste van Nederland op het gebied van patiëntvriendelijkheid. Het Slingeland Ziekenhuis is bezig met de voorbereiding van nieuwbouw. Dit jaar wordt het definitief ontwerp vastgesteld. Tot aan ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis zal onze focus liggen op veranderingen in het werkproces t.b.v. een soepele overgang naar de nieuwbouw. Ook zal de samenwerking met het SKB verder vormgegeven worden. In het najaar vindt NIAZ heraccreditatie plaats. 

Waar ga je werken?

De ziekenhuisapotheek zorgt voor een veilig en doelmatige geneesmiddelproces en behandelbeleid met geneesmiddelen. Dit doen wij voor patiënten van het Slingeland Ziekenhuis en externe instellingen. Ook leveren wij gerede cytostatica en TPV aan het SKB. Medicatieveiligheid is een belangrijk onderdeel van ons werk. Onze missie is: ‘Wij zetten ons in voor goed gebruik van geneesmiddelen in de specialistische zorg!’. Het team bestaat uit vijftig medewerkers die betrokken zijn bij een efficiënte, effectieve en doelmatige toepassing van geneesmiddelen. De vakgroep bestaat uit vier ambitieuze ziekenhuisapothekers die het vak in de breedte uitvoeren. De bereikbaarheidsdienst wordt samen met de ziekenhuisapothekers van het SKB uitgevoerd. Wij werken samen met de poliklinische apotheek ‘Oude IJssel’. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een BIG-geregistreerde ziekenhuisapotheker die het vak in de breedte uitoefent. Als je aan het einde van je opleiding bent, moedigen wij je ook aan om te solliciteren.
 • Je bent enthousiast, initiatiefrijk en gedreven.
 • Je werkt doelgericht en je bent in staat om complexe veranderingen door te voeren.
 • Je werkt zelfstandig en gestructureerd.
 • Je signaleert risico’s en knelpunten en weet dit om te zetten in verbeteringen.
 • Je communiceert in begrijpelijke taal en je hebt een klantgerichte houding.
 • Je volgt nieuwe ontwikkelingen en zet deze om in afdelingsbeleid.
 • Ervaring met HiX en affiniteit met ICT is een pré. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige functie binnen een groeiende en zich continu ontwikkelende afdeling die gericht is op de toekomst en in een leuke hechte vakgroep.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, voor 32 tot 36 uur.. Er bestaat een mogelijkheid dat de tijdelijke uitbreiding in 2020 definitief wordt.  
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 5.850,-  en maximaal € 9.074,- (FWG 80) op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen. 

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Frederieke Braam, professioneel manager Apotheek ( 0314) 92 99 74 of een van de ziekenhuisapothekers op (0314) 32 98 89. 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 26 augustus door onderstaand formulier in te vullen.
Ben je de komende periode afwezig in verband met vakantie, dan vernemen wij dat graag je je reactie op de vacature.
De gesprekken staan gepland in week 37.
 
 
 
 
 
 
 Reageren op 'Ziekenhuisapotheker '


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: