Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Beeldbellen met uw zorgverlener via BeterDichtbij

Gepubliceerd op: 19 juni 2023

Met de app BeterDichtbij kunt u gewoon vanaf uw mobiele telefoon of tablet een videoconsult voeren met uw arts of zorgverlener. Het werkt eenvoudig en veilig. In het Slingeland Ziekenhuis werken een aantal poliklinieken met BeterDichtbij. Uw polikliniek nodigt u altijd persoonlijk uit voor BeterDichtbij. Vooraf moet u de BeterDichtbij app activeren. 

Als er een beeldbelafspraak met u is ingepland via BeterDichtbij, wordt u op het afgesproken moment gebeld en neemt u op, zoals u dat gewend bent wanneer u gewoon gebeld wordt. Vervolgens ziet u uw zorgverlener en andersom, en kunt u samen een gesprek voeren.

Zo werkt beeldbellen, eenvoudig en veilig

Hoe bereidt u zich voor op een beeldbelafspraak? 

Uw arts of andere zorgverlener plant met u een beeldbelafspraak in. De volgende 4 punten zijn belangrijk voor ter voorbereiding:

  1. U heeft de BeterDichtbij app geactiveerd op uw mobiele telefoon of tablet en u heeft een actief gesprek met de betreffende zorgverlener. 
    • Bij een Android toestel: U heeft de BeterDichtbij app toestemming gegeven voor het toesturen van meldingen (notificaties) en toegang tot uw microfoon en camera.
    • Bij een iPhone of iPad: U hoeft de toestemmingen voor meldingen, microfoon en camera niet vooraf in te stellen, hier wordt automatisch om gevraagd als u uw eerste beeldbeltelefoontje opneemt.
  2.  Uw telefoon of tablet staat aan, en niet op vliegtuigstand en ook niet op niet-storen.
  3.  Een werkende internetverbinding (bij voorkeur via wifi of anders via 4G).
  4.  Een omgeving waarin u rustig kunt bellen. 

Let op: u kunt niet beeldbellen met uw zorgverlener via de computer, maar alleen met uw mobiele telefoon.

 

Lukt het beeldbellen bij u niet? We zoeken de oplossing met u, lees hier verder. Of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij door te mailen naar service@beterdichtbij.nl of bel naar 085 – 27 35 398. 

Heeft u vragen? We helpen u graag 

Wilt u graag meer weten over BeterDichtbij in het Slingeland Ziekenhuis? Vraag ernaar bij uw arts, zorgverlener of de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Heeft u vragen over de BeterDichtbij app, bijvoorbeeld over hoe het werkt? Bekijk de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij door te mailen naar service@beterdichtbij.nl of bel naar 085 – 27 35 398. 

 

Meer informatie over BeterDichtbij

Laatst bijgewerkt op: 28 mei 2024

Direct naar

bloedafname-2.jpg
Nieuwe bloedafnamelocatie in Vorden