Overslaan en naar de inhoud gaan
search

BeterDichtbij app installeren en activeren

Gepubliceerd op: 19 juni 2023

Heeft uw polikliniek u uitgenodigd voor BeterDichtbij? Dan activeert u eenmalig de gratis BeterDichtbij app op uw telefoon of tablet. Lees hieronder hoe u de BeterDichtbij app in 6 stappen activeert. Voor u begint, is het van belang dat u het e-mailadres en telefoonnummer dat bekend is bij uw zorgverlener bij de hand heeft. 

Dan volgt u de volgende stappen:

  1. Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store (android) of de Apple Store (iPhone/iPad)
  2. Open de BeterDichtbij app. Lees de gebruiksvoorwaarden en klik op 'Akkoord'. 
  3. Vul de gegevens in waar om wordt gevraagd, zoals uw mobiele telefoonnummer. U hoeft dit maar één keer te doen. 
  4. Nu ontvangt u een SMS met een code om veilig uw gegevens te bevestigen (sommige telefoons verwerken deze code automatissch, vul anders de code handmatig in)
  5. Volg de stappen en instructies die nu volgen in de app. Gebruik hetzelfde e-mailadres zoals dat van u bekend is bij uw zorgverlener. 
  6. Aan het einde van de stappen stelt u een zelfgekozen 5-cijferige pincode in. Onthoud deze goed. U heeft deze pincode nodig wanneer u de volgende keer de app gebruikt. 

Klaar! U heeft de BeterDichtbij app nu veilig geactiveerd. U kunt vanaf nu makkelijk en veilig berichten sturen of beeldbellen met uw zorgverlener. 

 

 

 

 

BeterDichtbij op uw computer?
Om BeterDichtbij te gebruiken op uw computer, ga naar: www.beterdichtbij.nl/inloggen 
Let op: beeldbellen kan alleen via uw mobiele telefoon of tablet.

Veilig en betrouwbaar

Als het gaat om uw gezondheid, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u de vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. En dat u er zeker van bent dat wat u deelt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij. Lees op de website van BeterDichtbij meer over privacy. 


Heeft u vragen? We helpen u graag 

Wilt u graag meer weten over BeterDichtbij in het Slingeland Ziekenhuis? Vraag ernaar bij uw arts, zorgverlener of de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Heeft u vragen over de BeterDichtbij app, bijvoorbeeld over hoe het werkt? Bekijk de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij door te mailen naar service@beterdichtbij.nl of bel naar 085 – 27 35 398.

 

Meer informatie over BeterDichtbij

Laatst bijgewerkt op: 28 mei 2024

Direct naar

bloedafname-2.jpg
Nieuwe bloedafnamelocatie in Vorden