Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Inschrijfbalie

Gepubliceerd op: 16 september 2021

De Inschrijfbalie van het Slingeland Ziekenhuis registreert uw basisgegevens. Bij adreswijzigingen, wijziging van huisarts, tandarts en apotheek dient u dit door te geven. Tevens wordt uw burgerservicenummers (BSN) geregistreerd en hiervoor dient u zich persoonlijk te legitimeren bij de Inschrijfbalie. U dient zélf bij de Inschrijfbalie aanwezig zijn. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Dus ook ouders die hun kind laten registreren of gegevens aanpassen moeten zich samen met het betreffende kind melden bij de Inschrijfbalie.

Een adreswijziging of aanpassing in de basisgegevens van huisarts, apotheek of zorgverzekeraar kunt u ook doorgeven via Mijn Slingeland. Kies dan voor een E-consult om uw gegevens veilig te verzenden.

Eerste afspraak in het ziekenhuis

Voorafgaand aan uw eerste afspraak in het ziekenhuis dient u zich te melden bij de inschrijfbalie. Zij registreren uw gegevens.
Als uw afspraak bij de poli aan de Gezellenlaan of in Groenlo is dan kunt u zich daar bij de balie melden. 

Openingstijden

De Inschrijfbalie in het ziekenhuis is geopend op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur.

Locatie

De Inschrijfbalie bevindt zich op de begane grond van het Slingeland Ziekenhuis in de centale hal naast de receptie. Volgt u routenummer 92

Laatst bijgewerkt op: 08 december 2023

Direct naar

keuken1-klein.jpg
Hernieuwde samenwerking Huuskes als leverancier patiëntenvoeding