Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Slingeland Koers

Samen bouwen we aan een nieuw Slingeland

Gepubliceerd op: 19 januari 2023

 

De strategische koers van het Slingeland Ziekenhuis is in 2021 opgesteld. Deze laat zien hoe het Slingeland Ziekenhuis kijkt naar zorg in de regio, onze plek in het zorglandschap en de samenwerking met onze partners. Ook de inrichting en besturing van het Slingeland Ziekenhuis en cultuur en leiderschap komen aan bod.

"Vanuit deze koers werken we intensief aan de beste zorg voor onze patiënten.
En we willen het elke dag weer iets beter doen."

 

In onze koers laten we zien waar het Slingeland Ziekenhuis voor staat en hoe we invulling geven aan onze missie en amibities. Het koers-boekje schetst een duidelijke visie met de vijf pijlers van onze koers en hoe we die invullen. 

En dat doen we niet alleen. Onze medewerkers en specialisten bouwen samen met de regiopartners (zoals de huisartsen, VVT-instellingen, revalidatiezorg en GGZ) en zorgverzekeraars aan een nieuw Slingeland.

In het boekje ‘Zo doen we dat bij het Slingeland!’ laten we zien hoe we de koers met medewerkers, patiënten en partners gestalte geven.

Een Koers met Kernwaarden

Bij een koers horen kernwaarden. Het Slingeland Ziekenhuis heeft drie kernwaarden geformuleerd. Deze waarden geven aan wat we als organisatie belangrijk vinden in het omgaan met elkaar.

Onze 3 kernwaarden zijn:

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Duidelijk

In het boekje Slingeland Koers- Onze Kerwaarden leggen we uit wat deze waarden voor ons betekenen. 

Laatst bijgewerkt op: 25 mei 2023

Direct naar

De LUCAS3 wordt op een reanimatiepop gedemonstreerd
Aanschaf LUCAS3 voor reanimaties