Slingeland Ziekenhuis

Informatiebijeenkomst over de relatie tussen diabetes en hart- en vaatziekten


Gepubliceerd op : 05-11-2019
Laatst bijgewerkt op: 07-11-2019

Op dinsdag 26 november is er in het Slingeland Ziekenhuis een voorlichtingsbijeenkomst over diabetes en hart- en vaatziekten. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met patiëntenvereniging Harteraad.

Programma

Na de opening van patiëntenvereniging Harteraad vertelt internist-endocrinoloog Alexandra Mulder over de relatie tussen diabetes en hart- en vaatproblemen. Jolanda Geessink, verpleegkundig specialist diabeteszorg, gaat vervolgens in op het voorkomen en signaleren van hart- en vaatproblemen bij diabetes. Tot slot vertelt Sanne Mooij, verpleegkundig specialist vaatchirurgie, over de mogelijke gevolgen van hart- en vaatproblemen bij diabetes, zoals voetproblemen en etalagebenen. Na de pauze is er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Harteraad is aanwezig met een stand.

Waar, wanneer en aanmelden

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis, van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de entree is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk maandag 25 november via www.slingeland.nl/evenementen. Telefonisch aanmelden kan via (0314) 32 96 37.
Deel deze pagina: