Anesthesiemedewerker / Sedatiepraktijkspecialist

36 uur per week

 
‘Stel jij de patiënt centraal en denk je mee over ontwikkeling en kwaliteit van werken?’


 
Wat biedt deze functie?

Je begeleidt patiënten voor, tijdens en na de operatie. Je assisteert de anesthesioloog bij ingrepen zowel op het Operatiecentrum en het Dagcentrum als op de buitenlocaties (MRI, CT etc.). De taken voer je zelfstandig, maar onder eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog uit. Je werkt intensief samen met de anesthesioloog en overige professionals van het operatieteam. Daarnaast participeer je bij traumaopvang op de Spoedeisende Hulp en ben je onderdeel van het reanimatieteam voor het hele ziekenhuis. 

Waar ga je werken?

Het operatiecentrum (OC) bestaat uit 7 operatiekamers, het Operatief Dagcentrum (ODC) en de Pijnpolikliniek. Het team bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Per jaar worden tussen de 11.000 en 12.000 patiënten geopereerd. 

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO erkend) en eventueel een afgeronde SPS-opleiding.
 • Je hebt recente werkervaring. 
 • Je bent gemotiveerd en proactief. 
 • Je hebt een professionele, collegiale, stressbestendige en servicegerichte instelling.
 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Je kunt deze kennis met enthousiasme overbrengen op collega’s en leerlingen.
 • Je denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen.
 • Omdat geen patiënt hetzelfde is, ben je continu alert en kun je handelen in acute en soms emotioneel lastige, situaties. 

 Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.665,- en maximaal € 4.466,--  (FWG 55/60, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Annemarie van Summeren, teamleider, telefoon (0314) 32 91 14, email: a.van.summeren@slingeland.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'Anesthesiemedewerker / Sedatiepraktijkspecialist'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: