Anesthesiemedewerker / Sedatiepraktijkspecialist

36 uur per week

 
‘Stel jij de patiënt centraal en denk je mee over ontwikkeling en kwaliteit van werken?’


Wat biedt deze functie?

Je begeleidt als anesthesiemedewerker patiënten voor, tijdens en na de operatie. Je assisteert de anesthesioloog bij ingrepen  op het Operatiecentrum. De taken voer je zelfstandig, maar onder eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog uit. Je werkt intensief samen met de anesthesioloog en overige professionals van het operatieteam. Daarnaast participeer je bij traumaopvang op de Spoedeisende Hulp en ben je onderdeel van het reanimatieteam voor het hele ziekenhuis. 
Als sedatie praktijk specialist geef, bewaak en begeleid je zelfstandig volwassen patiënten (ASA 1-3) die sedatie en analgesie krijgen buiten het OK-complex. Deze patiënten krijgen dit toegediend in verband met een diagnostische of therapeutische ingreep, waarbij de anesthesioloog op afstand beschikbaar is. Je werkt zelfstandig binnen de organisatie en hebt een belangrijke rol. Je geeft sedatie bij diverse specialismen ( MDL, cardiologie, interventie-radiologie, pijngeneeskunde, neurologie, gynaecologie, plastische chirurgie en longgeneeskunde). Je screent patiënten zelfstandig en geeft voorlichting. Je neemt beslissingen die accuraat en audit baar zijn en je voert risicovolle voorbehouden handelingen uit.

Waar ga je werken?

Het operatiecentrum (OC) bestaat uit 7 operatiekamers, het Operatief Dagcentrum (ODC) en de Pijnpolikliniek. Het team bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Per jaar worden tussen de 11.000 en 12.000 patiënten geopereerd.
Het sedatieteam bestaat momenteel uit 4  sedatie praktijk specialisten, waarvan 1 persoon is gestart met de opleiding sps  in  2019. De sedatie praktijk specialisten  worden ondersteund door 5 anesthesiologen/intensivisten. Een van deze anesthesiologen fungeert als hoofd van de sedatiecommissie binnen het Slingelandziekenhuis. Momenteel verrichten de sedatie praktijk specialisten ruim 800 sedaties op jaarbasis. In de toekomst willen we graag uitbreiden op verschillende afdelingen, op dit  moment is dit niet mogelijk vanwege de beperkte bezetting.

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO erkend) en een afgeronde SPS-opleiding.
 • Je bent een enthousiaste en professionele sedatie praktijkspecialist die zich inzet om samen met collega’s te werken aan ontwikkeling en professionalisering van de SPS in het Slingeland Ziekenhuis
 • Je hebt recente werkervaring. 
 • Je bent gemotiveerd en proactief. 
 • Je hebt een professionele, collegiale, stressbestendige en servicegerichte instelling.
 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied zowel als anesthesiemedewerker als sedatie praktijk specialist.
 • Je kunt deze kennis met enthousiasme overbrengen op collega’s en leerlingen.
 • Je denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen.
 • Omdat geen patiënt hetzelfde is, ben je continu alert en kun je handelen in acute en soms emotioneel lastige, situaties. 

 Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.798,-- en maximaal € 4.682,--  (FWG 55/60, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, extra geld, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Lise Westerveld, teammanager Anesthesie, telefoon (0314) 32 93 14, email: l.westerveld@slingeland.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'Anesthesiemedewerker / Sedatiepraktijkspecialist'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: