Bekkenfysiotherapeut

tijdelijk ter vervanging van ziekte, voor 12 tot 24 uur per week

‘Een enthousiaste bekkenfysiotherapeut die onze patiënten vooruit helpt’  

Wat biedt deze functie?

Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zowel klinische als poliklinische patiënten met als doel het voorkomen, verminderen of opheffen van bekken en bekkenbodemklachten. Je maakt hierbij deel uit van meerdere multidisciplinaire teams.

Wie zijn wij?

Bekkenfysiotherapie is onderdeel van de afdeling Fysiotherapie. Er werken 3 bekkenfysiotherapeuten. De bekkenfysiotherapie is onderdeel van het proces van diagnostiek en het uitzetten van een behandelplan. Het team streeft ernaar de bekkenfysiotherapie op hoog niveau uit te voeren. Patiënten uit een groot deel van het land worden hiervoor naar het Slingeland Ziekenhuis verwezen. Kijk voor meer informatie op de website. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Fysiotherapie, gevolgd door een master Bekkenfysiotherapie.
 • Heb je de opleiding ‘Zwangerfit docent’, dan is dit in je voordeel. 
 • Je bent patiënt gericht, aandachtig en betrokken bij je werk.
 • Je voert het werkt kundig en veilig uit.
 • Je bent sterk in de diagnostiek en je kunt complexe situaties goed doorgronden.
 • Je bent proactief en innovatief.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
 • Het spreekt vanzelf dat je sociaal en communicatief vaardig bent.
 • Ben je bijna afgestudeerd, dan zien we jouw reactie ook graag.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een tijdelijk contract voor 3 maanden, voor vervanging van ziekte voor 12 tot 24 uur per week, daarna op invalbasis.
 • Heb je al een dienstverband voor onbepaalde tijd in het Slingeland Ziekenhuis, blijft je huidige dienstverband van kracht.
 • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 2.798,-  en maximaal € 4.111,- (FWG 55, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
 • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over deze functie?

Bel of mail dan met Daphne Besselink, teamleider Paramedici, telefoon (0314) 32 98 38, email:  d.besselink@slingeland.nl 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.Reageren op 'Bekkenfysiotherapeut'


Voornaam
Achternaam
Straat
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/Mobiel
CV meezenden
Uw brief meezenden
Hoe heeft u kennisgenomen van deze vacature?Het Slingeland Ziekenhuis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. De door u ingevulde gegevens op een sollicitatieformulier worden door de afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen en betrokken medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis gebruikt voor de selectie en sollicitatieprocedure met betrekking tot de vacature waar u op reageert. De uitwisseling van persoonlijke informatie via de website loopt altijd via een beveiligde verbinding. Als de betreffende vacature is ingevuld of komt te vervallen worden uw persoonsgegeven inclusief ingestuurde bijlagen binnen 24 uur vernietigd. Wij bewaren om privacy redenen uw gegeven dus niet in een sollicitantenbestand of (online)archief.

Als u zich aanmeldt voor de vacaturemailing wordt uw e-mailadres alleen gebruikt voor het versturen van berichten m.b.t. openstaande vacatures in de categorie(ën) waarvoor u zich heeft aangemeld.

Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Deel deze pagina: