Slingeland Ziekenhuis

Beide Santiz locaties behouden NIAZ-kwaliteitskeurmerk


Gepubliceerd op : 05-03-2020
Laatst bijgewerkt op: 16-03-2020

Het Slingeland Ziekenhuis heeft  voor de vierde achtereenvolgende keer het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) behaald. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix ontving vorig jaar in mei al het kwaliteitskeurmerk. Hiermee voldoen beide locaties van Santiz aan de NIAZ-normen en tonen zo aan dat zij verantwoorde patiëntenzorg bieden en continu blijven verbeteren.

Blijven werken aan verbetering
Nu het NIAZ-keurmerk voor beide ziekenhuizen behouden blijft, is dit geen reden om achterover te leunen. Het SKB en het Slingeland Ziekenhuis blijven continu werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Moment om te vieren
Om te vieren dat nu beide locaties van Santiz de accreditatie voor vier jaar hebben verlengd, wordt er in beide ziekenhuizen een proeverij georganiseerd. Er is dan voor alle medewerkers en patiënten in de centrale hal allerlei lekkers te proeven. In het SKB is dit op donderdagmiddag 5 maart van 14.00 tot 17.00 uur. In het Slingeland is dat vrijdagmiddag 6 maart van 12.00 tot 16.00 uur. Om 12.00 uur vindt dan eerst de officiële uitreiking plaats door Ellen Joan van Vliet, directeur van NIAZ.  

Deel deze pagina: