Slingeland Ziekenhuis

Inloopbijeenkomst nieuwbouw Slingeland Ziekenhuis


Gepubliceerd op : 11-03-2017
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

Op donderdag 23 maart 2017 is er een inloopbijeenkomst over de plannen van het nieuw te bouwen ziekenhuis aan de A18, bij afrit Doetinchem-Oost. Het Slingeland Ziekenhuis organiseert deze inloopbijeenkomst zodat geïnteresseerden kennis kunnen nemen van de plannen waarop het ontwerpbestemmingsplan is gebaseerd. Onderdeel daarvan zijn de natuurvisie, de bestemmingsplankaart en de benodigde aanpassing in de infrastructuur.

Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en een reactie achter te laten. Eventuele reacties worden gebundeld in een inspraaknotitie. Deze notitie wordt toegevoegd aan de documenten die horen bij de bestemmingsplanprocedure.

Deze inloopbijeenkomst gaat vooraf aan de formele bestemmingsplanprocedure. De bestemmingsplanprocedure gaat naar verwachting eind april van start. In die periode is het mogelijk om formeel een zienswijze in te dienen. Dit is een gemeentelijke procedure. Zodra bekend is wanneer deze procedure start, wordt dit aangegeven op de gemeentelijke informatiekanalen (zoals de gemeentepagina).

U bent van harte welkom op donderdag 23 maart tussen 18.00 en 20.00 uur in het werkrestaurant van het gemeentehuis in Doetinchem.

Deel deze pagina: