Slingeland Ziekenhuis

Kindergeneeskunde heeft eigen online kenniscentrum

www.kindergeneeskunde.slingeland.nl

Gepubliceerd op : 09-12-2013
Laatst bijgewerkt op: 14-01-2021

Vanaf maandag 9 december is er een nieuw uitgebreid kenniscentrum voor kindergeneeskunde toegevoegd aan de websites van het Slingeland Ziekenhuis. Dit is het negende kenniscentrum dat is ontwikkeld.
In dit kenniscentrum vindt u informatie over zeer uiteenlopende onderwerpen welke samenhangen met kindergeneeskunde. De kinderartsen en andere betrokken professionals hebben allen meegeschreven aan de teksten in het kenniscentrum en gezorgd voor betrouwbare informatie voor de ouders en verzorgers van kinderen in alle leeftijden. Diverse ziektebeelden, aandoeningen, onderzoeken en behandelingen worden op een duidelijke en vooral begrijpelijke manier beschreven. U vindt er informatie over de kinderpolikliniek en de kinderafdeling, waaronder neonatologie en de kinderdagverpleging.
Daarnaast is er een blog waar de professionals schrijven over de ontwikkelingen in hun vakgebied en andere interessante onderwerpen. Op het forum kunnen patiënten, professionals en andere geïnteresseerden zelf informatie uitwisselen.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en te reageren op https://kindergeneeskunde.slingeland.nl
Het Slingeland Ziekenhuis ontwikkelt Kenniscentra vanuit de gedachte een 'Glazen Ziekenhuis' te willen zijn. Kennisdeling, openheid en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten binnen het ziekenhuisbeleid. Het Slingeland Ziekenhuis wil zo de buitenwereld laten zien dat zij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door kennis van onze professionals online te stellen, voorzien we patiënten van toegankelijke, begrijpelijke informatie.
Kenniscentrum Kindergeneeskunde

Deel deze pagina: