Slingeland Ziekenhuis

Mondkapje vanaf nu ook verplicht in Slingeland Ziekenhuis


Gepubliceerd op : 01-10-2020
Laatst bijgewerkt op: 18-01-2021

Vanaf vrijdag 2 oktober is het in het Slingeland Ziekenhuis verplicht om een mondkapje te dragen. Dat geldt voor iedereen vanaf 13 jaar die het ziekenhuis wil betreden. Net als in het openbaar vervoer, wordt iedereen geacht een eigen mondkapje te dragen. Hiermee geven wij gehoor aan het dringend advies van de overheid om mondkapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes.

Bij de Spoedeisende Hulp krijgen de patiënt en hun begeleider bij binnenkomst direct een chirurgisch mondneusmasker. Patiënten die zijn opgenomen in ons ziekenhuis dragen een chirurgisch mondneusmasker als zij de patiëntenkamer verlaten.
 
We vragen patiënten en bezoekers nog steeds voor hun bezoek aan het ziekenhuis de digitale coronacheck in te vullen en de adviezen op te volgen: www.slingeland.nl/cc. In specifieke gevallen wordt het eigen mondkapje bij het controlepunt gewisseld voor een chirurgisch mondneusmasker.
 
Medewerkers met patiëntencontact dragen tijdens hun werk een chirurgisch mondneusmasker. Overige medewerkers dragen in de publieke ruimtes een mondkapje.
 

Deel deze pagina: