Slingeland Ziekenhuis

Nieuw Kenniscentrum Orthopedie online

Gepubliceerd op : 15-07-2011
Laatst bijgewerkt op: 16-01-2020

Kenniscentrum Orthopedie met blog en forum

Per 1 juli 2011 is de website van het Slingeland Ziekenhuis uitgebreid met een Kenniscentrum Orthopedie. Hier vindt u uitgebreide informatie over zeer uiteenlopende orthopedische aandoeningen, onderzoeken en behandelingen. Daarnaast is er een blog waar de orthopeden schrijven over nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en andere interessante onderwerpen. Tevens is er een forum waar patiënten, professionals en andere geïnteresseerden zelf informatie kunnen uitwisselen. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en te reageren op orthopedie.slingeland.nl.
Het Slingeland Ziekenhuis ontwikkelt Kenniscentra vanuit de gedachte een Glazen Ziekenhuis te willen zijn. Kennisdeling, openheid en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten binnen het ziekenhuisbeleid. Het Slingeland Ziekenhuis wil zo de buitenwereld laten zien dat zij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door kennis van onze professionals online beschikbaar te stellen, voorzien we patiënten van toegankelijke, begrijpelijke informatie.
Bezoekt u ook eens de Kenniscentra van Urologie (urologie.slingeland.nl) en darmkanker (darmkankercentrum.nl). Er volgen nog meer nieuwe Kenniscentra.
Kenniscentrum OrthopedieKenniscentrumKenniscentrum
In het kenniscentrum vindt u uitgebreide informatie over aandoeningen, onderzoeken en behandelingen.


BlogBlog
In het blog leest u wat onze medisch specialisten en andere zorgverleners schrijven over nieuwe ontwikkelingen en andere zaken die ze graag met patiënten willen delen. U kunt tevens reageren op de blogberichten.


ForumForum
Wilt u uw ervaring met uw ziekte of behandeling delen met andere patiënten? Zoekt u contact met lotgenoten en bent u benieuwd naar ervaringen van andere patiënten? Kijk op het forum.


U kunt uw reactie achterlaten op ons forum. We hopen u spoedig te mogen begroeten op onze nieuwe website.
Neem een kijkje en reageer op orthopedie.slingeland.nl


persbericht 2011Deel deze pagina: