Slingeland Ziekenhuis

Nieuw Kenniscentrum over slaapaandoeningen

Gepubliceerd op : 30-03-2012
Laatst bijgewerkt op: 16-01-2020

Kenniscentrum Slaapaandoeningen met blog en forum

Vanaf vrijdag 30 maart is er een nieuw kenniscentrum over slaapaandoeningen toegevoegd aan de websites van het Slingeland Ziekenhuis. In dit kenniscentrum vindt u uitgebreide informatie over zeer uiteenlopende onderwerpen welke samenhangen met slaap en slaapproblemen. Diverse aandoeningen, onderzoeken en behandelingen worden op een duidelijke en vooral begrijpelijke manier beschreven.
Daarnaast is er een blog waar de specialisten schrijven over nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en andere interessante onderwerpen. Tevens is er een forum waar patiënten, professionals en andere geïnteresseerden zelf informatie kunnen uitwisselen. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en te reageren op www.slaapcentrum.slingeland.nl.
Het Slingeland Ziekenhuis ontwikkelt Kenniscentra vanuit de gedachte een 'Glazen Ziekenhuis' te willen zijn. Kennisdeling, openheid en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten binnen het ziekenhuisbeleid. Het Slingeland Ziekenhuis wil zo de buitenwereld laten zien dat zij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door kennis van onze professionals online beschikbaar te stellen, voorzien we patiënten van toegankelijke, begrijpelijke informatie.

Kenniscentrum Slaapaandoeningen


Bezoekt u ook eens de Kenniscentra van

persbericht 2012


Deel deze pagina: