Slingeland Ziekenhuis

Slingeland krijgt inzet van trainee cadeau

Studelta kent Zorgtraineeship toe voor beste strategische vraagstuk

Gepubliceerd op : 19-09-2013
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

'Bouw mee aan de polikliniek van de toekomst in de Achterhoek'. Met dit strategische vraagstuk wint het Slingeland Ziekenhuis de inzet van een trainee van het Nationaal Zorgtraineeship. Deze opdracht vond de jury origineel, realistisch, uitdagend en draagt bij aan eigentijdse en duurzame zorg.

Opdracht trainee

In 2020 wil het Slingeland Ziekenhuis (ver)nieuwbouw betrekken welke voldoet aan de eisen van de toekomst. Alle mensen in en om het ziekenhuis worden betrokken in dit project. Begin oktober 2013 gaat de trainee van start. De betrokkenen in het Slingeland Ziekenhuis reageerden enthousiast. Erwin Bomers (directeur Patiëntenzorg): “Met deze trainee brengt Studelta ons de innovatie, daadkracht en bijbehorende organisatiesensitiviteit om onze ‘polikliniek van 2020’ te realiseren.” Hans Fleur (marktunitmanager): “We vinden het essentieel om ook de jongste generatie bij deze plannen te betrekken, het wordt tenslotte ook hun ziekenhuis!”

Strategisch project

In juli 2013 heeft talentenorganisatie Studelta de Raad van Besturen van zorginstellingen uitgedaagd om een strategisch project en bijhorende concrete opdrachtomschrijving in te dienen voor één van de trainees van Nationaal Zorgtraineeship. Om het Nationaal Zorgtraineeship onder de aandacht te brengen, talentmanagement te agenderen en de kracht van jong talent te bewijzen geeft Studelta voor een periode van zes maanden aan één van de deelnemende organisaties de inzet van een trainee cadeau.

Hoogopgeleid talent

De talentenorganisatie vindt het erg belangrijk dat organisaties nadenken over de kracht van jong (hoogopgeleid) talent in hun organisatie. Daarom houdt Studelta u graag op de hoogte van het proces bij het Slingeland Ziekenhuis en ontwikkelingen van het Nationaal Zorgtraineeship.
foto: Studelta

Deel deze pagina: