Slingeland Ziekenhuis

Start cosmetisch spreekuur Dermatologie


Gepubliceerd op : 02-11-2012
Laatst bijgewerkt op: 27-08-2018

Ongewenste haargroei, couperose, putjes in het gelaat door acne, littekentjes, steelwratjes, kleine vaatjes op de benen of verouderingsverschijnselen van de huid? Ze vormen voor veel mensen een probleem. Behandeling is meestal medisch gezien niet noodzakelijk, en behandeling wordt dan ook over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar mensen kunnen deze huidproblemen wel als ontsierend ervaren en er iets aan willen doen. De afdeling Dermatologie start per november met een cosmetisch spreekuur op de maandag en woensdag. De dermatologen krijgen bij deze cosmetische behandelingen ondersteuning van een deskundige en ervaren huidtherapeut.

“Met cosmetische dermatologie willen we tegemoet komen aan de groeiende vraag naar de behandeling van cosmetisch ontsierende huidafwijkingen”, aldus dermatoloog Erna Sybrandy en huidtherapeute Ineke Heijneman. “Het is de finishing touch van ons werk, een prachtige aanvulling op het werk dat we al doen.” Iedereen is welkom voor een goed en veilig, persoonlijk en objectief advies voor een cosmetisch probleem.
Tijdens een intakegesprek krijgt de cliënt informatie over de behandeling en het te verwachten resultaat. Afspraak voor het cosmetisch spreekuur kan zonder verwijzing via telefoonnummer (0314) 32 95 91 tijdens kantooruren.

Meer informatie vindt u in het gedeelte cosmetische dermatologie van het kenniscentrum Dermatologie.

persbericht 2012

Deel deze pagina: