Slingeland Ziekenhuis

Contracten met zorgverzekeraars voor 2021 worden voortgezet

Ook in 2021 voor iedereen toegang tot goede ziekenhuiszorg

Gepubliceerd op : 21-12-2020
Laatst bijgewerkt op: 21-12-2020

De Branchevereniging Zorgverzekeraars Nederland heeft de afspraak gemaakt met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen dat de contracten van 2020 doorgaan naar 2021. Ziekenhuizen en verzekeraars hoeven dus niet opnieuw te onderhandelen. Ze kunnen al hun energie richten op de covidzorg en het zoveel als mogelijk door laten gaan van de reguliere zorg. Omdat de contracten worden voorgezet in 2021 kunnen onze patiënten volgend jaar ook bij ons terecht onder dezelfde voorwaarden als in 2020. 

Bekijk ook: Wordt uw behandeling vergoed in 2021?
 

Vragen? Stel ze aan de zorgverzekeraar

Als verzekerden willen weten hoe en waar zij terecht kunnen voor zorg, kunnen zij voor zorgadvies en/of zorgbemiddeling contact opnemen met hun zorgverzekeraar. Elke zorgverzekeraar heeft gespecialiseerde teams die verzekerden helpen bij het vinden van een passende zorgverlener. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.mijnzorgverzekeraar.nl. Patiënten kunnen erop rekenen dat er alles aan wordt gedaan om hen de zorg te bieden die zij nodig hebben. Mensen die zorg nodig hebben of gezondheidsklachten hebben, worden geadviseerd niet te wachten en contact op te nemen met hun huisarts.
 
Wij wijzen iedereen erop dat de huidige zorgverzekering tot en met 31 december 2020 opgezegd kan worden. U heeft dan tot en met 31 januari 2021 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.
 

 Deel deze pagina: