Slingeland Ziekenhuis

Ton Hazekamp benoemd tot lid Raad van Bestuur


Gepubliceerd op : 12-04-2021
Laatst bijgewerkt op: 20-07-2021

Per 12 april 2021 is de Raad van Bestuur van het Slingeland Ziekenhuis aangevuld met een 2e lid in de persoon van Ton Hazekamp. Samen met Jeltje Schraverus (voorzitter) vormt Ton Hazekamp de nu tweehoofdige Raad van Bestuur van het Slingeland Ziekenhuis.
 
Ton Hazekamp (59 jaar) is sinds medio 2020 bij het Slingeland Ziekenhuis werkzaam in de functie van manager finance a.i. en vervult een breed aansturende rol binnen de organisatie. Ook is hij nauw betrokken bij het nieuwbouwproces van het ziekenhuis. Voorheen is Ton Hazekamp onder meer bestuurder geweest bij de Pantein Zorggroep en heeft hij in verschillende algemene ziekenhuizen en een academisch centrum gewerkt in diverse financiële managementfuncties.
 
Hazekamp: 'Het Slingeland Ziekenhuis staat voor een aantal grote uitdagingen, onder meer op het gebied van vastgoed en financiën. Ik ben blij dat ik mij vanuit een bestuurlijke rol voor het ziekenhuis kan inzetten de komende periode, zodat we verder kunnen bouwen aan een sterk Slingeland Ziekenhuis'.
 
De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van Ton Hazekamp. Eerder dit jaar is besloten dat er aanleiding bestond tot uitbreiding van de Raad van Bestuur met een bestuurder met een (meer) financieel / bedrijfskundig profiel en is de procedure gestart. Met Ton Hazekamp bleek het Slingeland Ziekenhuis de juiste kandidaat reeds in huis te hebben. Evenals bij de voorzitter betreft het een interim benoeming voor de periode tot het moment van aanstellen van de vaste bestuurder(s). De Raad van Toezicht feliciteert Ton Hazekamp met zijn benoeming en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Deel deze pagina: