Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Centraal Planbureau

Planning van een operatie of chemotherapie

Gepubliceerd op: 13 september 2021

Het Centraal Planbureau plant afspraken in voor een operatie, chemotherapie of andere specifieke behandelingen. Als u geopereerd wordt, heeft u ook een afspraak op het Centraal Planbureau voor een aantal voorbereidende onderzoeken op de operatie.

Planning van de operatie

Als de arts in het ziekenhuis een operatie voor u heeft aangevraagd, wordt u verwezen naar het Centraal Planbureau (Route 82). 

Tijdens een afspraak op het Centraal Planbureau wordt een aantal metingen verricht, zoals bloeddruk en hartslag. Ook wordt bekeken of er aanvullend onderzoek nodig is, zoals een hartfilmpje of bloedprikken. U krijgt daarnaast via Mijn Slingeland een digitale vragenlijst toegestuurd, die u thuis kunt invullen. 

Het Centraal Planbureau maakt indien nodig voor u een afspraak op het pre-operatief spreekuur voor de pre-operatieve voorbereiding. Na goedkeuring door de anesthesioloog, komt u op de wachtlijst te staan voor de operatie. U wordt gebeld door het Centraal Planbureau zodra de operatiedatum bekend is. 

Als u nog vragen heeft over de planning van uw operatie in het ziekenhuis, kunt u tijdens kantooruren altijd bellen naar het Centraal Planbureau. Het telefoonnummer is: (0314) 32 92 67. U kunt het Centraal Planbureau ook een e-consult sturen via Mijn Slingeland. 

 

Planning van chemotherapie

Afspraken voor chemotherapie worden gemaakt door het Centraal Planbureau. Zij nemen contact met u op om de afspraak voor de chemotherapie in te plannen. Indien u een afspraak wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met het Centraal Planbureau. U kunt dan bellen naar: (0314) 32 94 45.

Laatst bijgewerkt op: 29 februari 2024

Direct naar

keuken1-klein.jpg
Hernieuwde samenwerking Huuskes als leverancier patiëntenvoeding