Overslaan en naar de inhoud gaan
search

Centraal Planbureau

Planning van de operatie

Gepubliceerd op: 13 september 2021

Als de arts in het ziekenhuis een operatie voor u heeft aangevraagd, wordt u verwezen naar of ontvangt u een afspraak voor het Centraal Planbureau (Route 97). 

Afspraak op het Centraal Planbureau

Tijdens een afspraak op het Centraal Planbureau wordt uw bloeddruk, hartslag, lengte en gewicht gemeten. Ook wordt bekeken of er aanvullend onderzoek nodig is, zoals een hartfilmpje of bloedprikken. U krijgt daarnaast een digitale vragenlijst toegestuurd, die u thuis kunt invullen. 

Het Centraal Planbureau maakt voor u een afspraak op het pre-operatief spreekuur voor de pre-operatieve voorbereiding. Na goedkeuring door de anesthesioloog, komt u op de wachtlijst te staan voor de operatie.

Operatiedatum

U wordt gebeld door het Centraal Planbureau zodra de operatiedatum bekend is. 

Vragen over uw opname

Als u nog vragen hebt over de planning van uw operatie in het ziekenhuis, kunt u tijdens kantooruren altijd bellen naar het Centraal Planbureau. Het telefoonnummer is: (0314) 32 92 67. Of u belt naar de polikliniek die de afspraak met u heeft gemaakt. U kunt het Centraal Planbureau ook een e-consult sturen via Mijn Slingeland. 

Afspraak pre-operatief spreekuur wijzigen

Als u de afspraak op het pre-operatief spreekuur wilt wijzigen, dan kunt contact opnemen met het pre-operatief spreekuur, telefoonnummer (0314) 32 97 80.

Laatst bijgewerkt op: 14 oktober 2021

Direct naar

stoptober1.jpg
Stoptober, 28 dagen niet roken in oktober