Slingeland Ziekenhuis

Consulent Pijnbestrijding


In het Slingeland Ziekenhuis zijn verpleegkundig consulenten pijnbestrijding actief. Zij werken nauw samen met de anesthesiologen, die gespecialiseerd zijn in pijnbestrijding. Naast de begeleiding en ondersteuning die deze consulenten geven op de polikliniek Pijnbestrijding, houden zij zich bezig met het geven van informatie en advies aan patiënten met pijn. Het kan hierbij om allerlei soorten pijn gaan; van plotseling optredende pijn tot langdurig aanwezige pijnklachten.

Telefonisch spreekuur

De consulent pijnbestrijding houdt een telefonisch spreekuur voor patiënten die nog vragen hebben of meer informatie willen. De consulent probeert tijdens dit spreekuur antwoorden te geven op de vragen van patiënten die ontstaan zijn bij een bezoek aan de polikliniek voor pijnbestrijding of na een opname in het ziekenhuis.
Het telefonisch spreekuur is op iedere dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur.
Telefoonnummer (0314) 32 97 99.Op alle diensten van het Slingeland Ziekenhuis en daaraan verbonden vrijgevestigde medisch specialisten zijn algemene betalingsvoorwaarden van toepassing. De betalingsvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij Bureau Patiëntenvoorlichting.


Laatst bijgewerkt op: 23-11-2020

Deel deze pagina: